• roliika
    #42
    Erre most mit mondjak...szellemek viszont léteznek. Vannak ez van..nem lehet őket csakúgy semmisnek tekinteni.

    Egy elmélet szerint ahol éltünk, az energia lenyomatot hagy környezetünkben..ez ok..lehetséges, mikor meghalunk, ezek a lenyomatok megmaradnak és 1es emberek érzékelik, sőt akár fel is erősítik ezeket a lenyomatokat...a gond ezzel az elmélettel annyi, hogy amíg élünk addig is vannak lenyomatok, és miért nme vagyok ott valahol kísérteni miközben élek.

    Az is tény, hogy egyes "szellem tevékenységek" a hely speciális adottságaihoz köthető...pl piezo tulajdonságú talaj, magas háttérsugárzás..stb.

    Az is tény, hogy több száz ember együttes koncentrációja képes materializálni az eseményeket..hatnak az anyagra (könnyező szent szobrok).

    Az is tény hogy egyesek annyira félnek a szellemektől, hogy a tudatuk hozza létre ezeket a jelenségeket..kopogások, kiégő égők, mozgó tárgyak, árnyék alakok stb...

    És az is tény, hogy léteznek több száz éve visszatérő szellemek amelyek a fenti kategóriákba nem férnek bele.

    Van valami határozottan ami túlmutat azon amit ismerünk. És továbbél...vagy működik...de lehet tényleg csak a mi energia lenyomatunk egy része, de ha van tudata esetleg, akkor végülis azok mi vagyunk...akár fejlődésre is képesek lehetnek, akár saját társadalmuk is lehet..hú ez nagyon scifi kategória de érdekes belegondolni.

    Képzelj csak el egy olyan társadalmat ahol nem létezik a halál, van korlátlan szabad hely, nincs járvány nincs éhinség, nincs idő, és minden civilizáció legjobb koponyái még mindíg élnek...húdefasza film lehetne ebből..kopirájt. :D