• roliika
    #21
    Ó persze szép dolog az ovostudomány, de túlságosan szűk látókörű..csak azt lát amit látni akar.

    Péládul...csí energia vonalak...lehet ezt bármilyen übertudományos dolognak nevezni, de működik, és ázsiában több mit 4000 ével sikeresen alkalmazzák is.

    Jelenleg az orvostdomány is belátta..így 4000 év után hogy hát lehet benne valami merthogy ezek a piszok konok emberek csakmeg gyógyulnak, vagy ha nem is, az állapotukban pozitív változás áll be. Azt mondják, hogy valószínűleg idegi végződéseket szurkálnak tűvel, meg nyomkodnak az ázsiaiak és ezért hathat.

    Haladás, mi? Persze lehet hogy igaz...de akkor is ezek a dzsungel lakó ázsiaiak már 4000 éve tudják, hogy merre vannak ezek az idegpályák, és hogy kell ingerelni, hogy pozitívan hasson. Kérdés persze hogy honnét tudják, hogy hol a máj idegi végződése a talpon vagy a fülön..merthogy tudják...itt a konzervatív orvostudomány még mindíg nem tart a hiperszuper műszereivel és a prof doktor túlképzett atyaúristenekkel. Csí is csak egy név...lehetne sámli is a neve, ettől még működik.

    Halálközeli élményről is egy kis szösszenet..persze, ha az agy nem kap oxigént akkor leáll és jönnek a mindenféle haluzások, aminek adtak egy szép szakmainak tűnő nevet...deazért gondolj bele..keringés anyagcsere leáll, csak elektromos kapcsolatok működnek, ezt lehet eszméletvesztésnek és bárminek nevezni, de a halál is pont ilyen. Ha nincs pulzus, nincs keringés..és ez tartós akkor halál..ha nem tartós akkor meg juppii megmenekültünk.

    Mivel magyarázzák az orvosok azt, hogy a műtőt bejárja az adott ember miközben elvileg már nem is él, és scak haluzik..majd visszajön és lemond mindent..mivel magyarázható, hogy felébred, és speciális képességeket szerez ami aztán egy életen át tart, mivle magyarázható, hogy halottainktól olyan információkhoz juthatunk amire nem lennénk képesek a valóságban, mert túl távol vagyok a kapott eseményektől stb...hogy lehetséges előző életeinkbe a betekintés majd aztán kontroll során kiderül hogy ezek a helyszínek valóban léteznek....ésmég hosszan sorolhatnám...egy neurológust ha megkérdeznénk, ő nem állítaná teljes bizonyossággal hogy a halál után nincs élet, hidd el, mert tudja hogy mire képesek a neuronok és mire nem.