• GABOR16
    #152
    Ami az agy kihasználtságát illeti magam is azon véleményen vagyok, hogy teljesnek kivan használva, és tudom, hogy változó intenzitással, de mi lenne akkor HA az intenzitást a különböző területeken egy időben(!) növelnénk (célirányosan valamilyen képességre)?

    Ami meg a testelhagyást illeti.. akkor fura hallucináció volt, ugyanis mikor "visszatértem" teljesen kivert a víz, és a levegőt is kapkodtam... percekig csak feküdtem utána és próbáltam megemészteni az "átélt jelenetet"
    Csak közismert közhelyeket tudok mondani az átélt élményről, de azt megélni.. nem lehet szavakba (de inkább szövegen keresztül az érzést) öntve visszaadni!
    Az esemény első alkalommal ijesztő is volt (a legijesztőbb az volt amikor "visszatértem" ... mint ha valami láthatatlan erő, egy kéz(sic!) visszarántott volna).. összesen eddig 4 alkalommal hagytam el a testemet, ebből az első az egy teljesen jól sikerült tudatos volt, a második és harmadik az két egymás utáni fél siker (nem jutottam messzire...) az utolsó pedig kicsit más volt.. ott csak azt vettem észre, hogy Magamon kívül vagyok... (a négy esemény nagyjából 2 évet fog át eltelt időben...)

    Ha ezt valaki (bárki!) átéli, az nem fogja azt mondani, hogy hallucináció... bár az lenne.. de nem hiszem... Az első az sokkoló volt és utólag ijesztő... egy világkép dőlt össze..
    Napokig csak gondolkodtam, hogy akkor mi is a valóság.. mára már azt hiszem ez ügyben sejtem, hogy nem feltétlen az amit mindennap tapasztalunk... fura módon az első eset után kicsivel elkezdtem látni valami mást az emberek, állatok, tárgyak körül.. (azt hiszem ezt nevezik egyesek aurának, de nem tudom biztosra, mert mindennek van, és nincs az a mindenki által mondott színe.. nem látom, hogy lenne bármilyen színe a látott "jelenségnek").

    Nagyjából itt tartok most.. egy romokba döntött Materialista világnézettel egy testelhagyásos "hallucináció" után... (ami sokkal nagyobb valóságnak tűnt mint amit hétköznapokban átél az ember..)