• Kornan
    #145
    Nem olvastam el minden hsz-t. Hogy van -e élet a halál után? A jelenlegi ismereteink birtokába elég merész dolog kijelenteni ,hogy van. De attól még lehet többféle módon is.

    Lehet ,hogy valami dél amerikai indián törzsnek van igaza és mindenki borzalmas kínok közt fog szenvedni ,mert nem hitt abban amiben kell. :)

    Reinkarnáció miért ne lehetne, lehet születnek, törlődnek és eltárolódnak a lelkek amíg nincs szabad test.

    Hogy valami újat említsek, amit most találtam ki:
    Elképzelhető ,hogy a jövőben olyan szintre fejlődnek az emberek ,hogy képesek utazni az időben és eltárolni egy személy tudatát mesterségesen. Lehetséges ,hogy a jövőben az emberek vagy amik lettek az emberek visszajöttek és amikor egy ember meghal valahogy eltárolják a tudatát ebben a virtuális valóságban, ahol interaktívan kommunikálhat a többi eltárolt személlyel akik meghaltak a múltban és a jövőben.Az is lehet ,hogy lehet utazni a valóságok közt, pl valaki wow világában él délután, délelőtt meg a föld 1990-es évek 2.0-ban. Olyan mint a Babylon 5-ben a lélekgyűjtők, csak időben is utaznak.

    Ennek amit most találtam ki, kb annyi alapja van mint az itt felhozott halál utáni élet lehetőségekben. Szerintem inkább az embereknek az életre kéne koncentrálnia minden erejükkel és azon lenni ,hogy elegendő tudást szedjünk össze ahhoz ,hogy az ilyen problémákon mint a halál túl tudjuk tenni magunkat azzal, hogy megszüntetjük. Mert én abban hiszek hogy sokminden(nem minden) ami ma elképzelhetetlen, az lehetséges a jövőben és ha elég sok tudásra teszünk szert az univerzum működéséről, akkor meg is valósíthatjuk. DE ehhez minimum olyan emberekre van szükség akik képesek a reális dolgokat elkülöníteni, ettől a sok baromságtól ,amit az emberek összehordtak évezredek alatt.