• szlovákiai hun
    Epikurosz, ha ennyire kreativ vagy és ilyen jól ismered az embereket, akkor a te szakmád helye a marketing menedzser lenne, nem sokból telik a zenészeknek is egyet eltartani....

No most te iszonyúan lenézed az embereket az okozatokat végképp nem is keresve...

Havi jövedelmünk a családnak kb. 300 ojró, abból leperkálod a rezsit, marad 150, de még nem vettél ennit, nem öltözködtél + egyéb rezsik is vannak a nyakadon pl. iskola rezsi, oszt volt pénzed nincs, itt ott betudok szorítani fiktiv költségre, kb. 20 eredeti DVD.ém van itthon, de csak mind 1000 ft-alatt vettem, te hát a filmejk már 3-5 évesek, zenei cd még ennyi év után is iszonyú drága, saját szememmel láttam: 4-5 éves zenei cd és még 3 ezret kérnek érte ft-ban, a moziról meg annyit, hogy vidéki vagyok: autóm nincs, busz van, de haza már nincs, ha vége a mozinak, haverokat meg nem érdekli, 10 km a mozi nekem...

Akik sokan letöltenek, nem pusztán csak azért töltenek le mert élvezik, ha nem mert haladni akarnak a korral, és ha ezt szín tiszta legálisan nem tudják megtenni, akkor kénytelenek alterbnativához folyamodni, az én számitógépem már 7 éves, és szeretnék már váltani, de ez hosszútávú álom nekem, ha tönkre megy, egy hamar nem lesz...

Mindig azok ugrálnak, akiknek jó vastag a pénztárcájuk, de kiváncsi vagyok, hogy szegényen is igy ugrálnának e....?