Börtönbe kerülnek a Pirate Bay adminjai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.bognarstudio.hu/blogszfera.html Hozzászóló pszihológia az oldal kb közepétől.
Én hótbiztos vagyok, hogy a közeljövõben az ötletem valamelyik elõadó vagy együttes meg fogja valósítani.
Nem ez lenne az elsõ eset, hogy az interneten feldobott ötletem a valóságban valaki megvalósítja, esetleg picit megcifrázza, hogy ne legyen egy-az-egyben az, amit leírtam. Nem köll félni, nem perlem be õket, hisz épp azért írom le ide, hogy megvalósítsák.
Kreatív kommonsz!<#integet2>#integet2>
Kara kánként folytatom tanításom.
Mert kell a tárhely egyébre.
Hogy ez neked nem jutott eszedbe....?!
<#mf2>#mf2>
Pontosan errõl van szó, és nagyon örülök, hogy vannak ezen a fórumon intelligens emberek is.
Amit én leírtam az rengeteg szájton mûködik. Csak rá kell arra keresni, hogy "Promotion code".
Ezt sok helyen be kell írni, és árkedvezményt kap a delikvens. Nem kell semmi újat feltalálni, csak egy máshol már rég bevált technikát alkalmazni itt is.
Én abból indulok ki, hogy az emberek jelentõs része (többség-e, kisebbség-e, nemtom) nem szeret a tilosban halászni. Tehát, ha a koncertjegyére ráütnek egy kódot, amelynek segítségével letölthet egy számot, akkor ezzel ösztönözzük arra, hogy megvásárolja a koncertjegyet.
Én még azt is el tudom képzelni, hogy egy-egy zenekar BÉRLETET ad ki. Színházaknál müxik, akkor meg....?
Na, több ötletet nem adok, hadd üsse meg a guta a Greg971-féléket (bennük nincs ennyi kreativitás, ezért irigyek rám, és mocskolódnak, de ez visszaszáll reájuk. :-)
Ha egyébként van olyan zenekar vagy elõadó, ameyiknek szüksége van a profizmusomra, nyugodtan vegye fel velem a kapcsolatot, biztos megegyezünk. Remek impresszárió leszek. Ja, és nálam bankkártyával is lehet fizetni!
:-))
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
De azt áruld már el, hogy amit letöltöttél torrentrõl, azt miért törölted le? Nem kötelezõ; ha nem akarod, nem kell. Egy avi vagy mp3 fájlról utólag a kutya meg nem állapíthatja, honnan származik. A torrenten akkor tudsz bukni, ha éppen megfigyelnek közben, és rögzítik az adataidat; IP címet, idõpontot meg tracker infókat. Lejött a film; kiszeded a seedlistából; a torrentfájlt törlöd, oszt csókolom, nem a filmet, wazze! <#idiota>#idiota>
"Tudom, hogy közületek sokan, a legtöbben, képesek súlyos ezreket leperkálni egy-egy könnyûzenei vagy komolyzenei koncertért, színházi elõadásért, futballmeccsért, mozijegyért, kiállítási jegyért, múzeumi belépõért. Akkor egy-egy zeneszám letöltéséért ki tudnátok fizetni mondjuk 100 forintot."
És ezt honnan tudod, agyas??? Talán az egész sg-fórum közönsége veled csináltatja az adóbevallását??? Mégis mit képzelsz; hogy jössz te ahhoz, hogy bárkibõl is kinézz 100 Ft-ot?
Egyébként pedig a fizetõs letöltésnek is vannak hátrányai - már azon kívül, hogy pénzbe kerül. Többek között a fizetés módja; átutalás, kredit kártya, ûrlapok kitöltése, regisztrációk estébé. Még az ABC-ben is körülményes nálunk kártyával fizetni: le kell húzni, akkor megadni a pin-kódot; várni a tranzakció végrehajtására (ami több perc is lehet); számlanyomtatás, aláírás, kutyafüle. Közben mögötted meg a hosszúra hízott sor szidja az anyádat!
Aztán kihez is kerül az a százas? 60 Ft a kiadóé, 30 az Artisjusé, 10 a szerzõé.
Na, abból aztán jól lehet lakni!
btw, egy zenész csinál egy 5000-es teltházas koncit, belépõ 5 rugó, az máris 25 000 000 Ft. Vagy öt db ezres létszámút. Annak a fele lemegy adóba meg a költségekbe, a többi az övé. Ebbõl nyugodtan ki tud fizetni egy új lemez felvételét és kiadását; rászánhat 2 misit - fussa belõle. És ez még csak egy koncert volt. De tavasztól õszig általában turnéznak a zenekarok. Ugyanígy a filmstúdiók. Amíg hetente 3 hollywoodi filmet elõ tudnak állítani, addig nagyon nehéz az ellenkezõjét bizonygatni - hogy tudniillik, ha senki nem fizet, nem lesz mibõl gyártsanak.
Mindig lesz, aki pénzt rak a filmbe, ha úgy tetszik idealizmusból, vagy mert csak telik neki rá. Majd azokból a ZS-kategóriás filmekbõl lesz kevesebb, ami éjszakánként megy a Film+on. Azokért meg nem kár.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Kisfiam! Hány forintot kerestél már meg életedben; hány adóforintot fizettél be az államkasszába ilyen fiatalon, hogy ennyire arcoskodsz? <#gonosz2>#gonosz2>
Amíg apu pénzén kártyázol, addig csitt! <#ejnye1>#ejnye1>
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
követve epikurosz gondolatmenetét: az együttes összerak 1 albumot, ep-t vagy akármit. amennyiben semmilyen kiadóval nem kívánnak együtt mûködni, a jogok csak és kizárólag õket illetik meg, ebbõl kifolyólag összedobnak 1 site-ot, ahol kód ellenében lehetõség nyílik az adott hanganyag egyszeri letöltésére. a koncertjegyekre meg rányomtatnak 1 érvényes kódot, az ember aztán a live után hazamegy, bepötyögi a kódot a neten, és letöltheti a zenét.
ebben mi a bonyolult? bocs, lehet hogy tényleg én vagyok a hülye, mert már fáradt vagyok, de nem értem.
http://althir.org
Akkor meg majdnem, ha nem is egészen ott tartanánk, ahol most.
Ez máskülönben jó volt 😄 .. letöltöttél varezról és --- höhö -- természetesen utána töröltél mindent 😄 jópofa szöveg , kissé avitt , és elcsépelt 😊
Remélem nem izgatod fel magad , eme kis közberöffenés olvasása , értelmezése , illetve megemésztése alatt és után 😊
Várom viszontválaszodat , mindenre kiterjedõen személyem felé , felmenõk , intellektus , illetve a szöveg diszonáns hangvételének kapcsolatát kielemezve 😄
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nem vagyok álszent, elismerem, hogy én is szoktak torrentezni, és elõfordult, hogy töltöttem le olyan tartalmat, amely valószínûleg illegális. Aztán persze töröltem is. Egyébként a torrentezés nem kötelezõen illegális, mert ugye saját termékeket is meg lehet osztani ingyen.
Különben, eddigi hozzászólásaimból az már remélem lejött, hogy nem vagyok híve a lopásnak, semmilyen lopásnak. A torrentezés esetében azonban nem az alkotók szenvedik a nagyobb kárt, persze õk is, hanem a közvetítõk, a forgalmazók, és emiatt van a nagy cirkusz. Persze a forgalmazók kõkemény kapitalisták, akik meg tudják fizetni az ügyvédeket.
Mi lenne a megoldás?
Szerintem az, ha a felhasználók és az alkotók a mocsok közvetítõk kiiktatásával közvetlen kapcsolatba kerülnének, és az õ zsebükbe menne a pénz, mindenféle közvetítõi díj nélkül. Tudom, hogy közületek sokan, a legtöbben, képesek súlyos ezreket leperkálni egy-egy könnyûzenei vagy komolyzenei koncertért, színházi elõadásért, futballmeccsért, mozijegyért, kiállítási jegyért, múzeumi belépõért. Akkor egy-egy zeneszám letöltéséért ki tudnátok fizetni mondjuk 100 forintot. Mindenkinek megérné.
SÕT! VAN EGY FORRADALMI ÖTLETEM, DE ELÕBOCSÁTOM, HOGY (C) EPIKUROSZ 2009, MINDEN JOG FENNTARTVA, A SZOMSZÉDOSAK IS!
A LÉNYEG: azoknak, akik elmennek élõkoncertre, az elõadó biztosít egy egyszeri letöltésre jogosító kódot. Lényegében a koncertjegyben benne lenne a letöltés ára. Így az élõ koncertek látogatóinak száma is valószínûleg nõne, mert ismerjük el: sokkal élvezetesebb megnézni egy mûvészi elõadást élõben, mint monitoron. Utána, aki akarja, letölti azokat a számokat, amelyek neki tetszettek. Olvasd el és add tovább!
(Creative Commons 3.0)
Amcsiból szídd a magyarokat léccives, az a trendi!
pisz @ szmályli!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A magam részérõl, minek után a válságra hivatkozva már eddig is vagy 300-500 ezer Ft húztak ki a zsebembõl ezek a disznók, ezért aztán asszem életemben többet nem veszek CD-t, ill nem megyek moziba!
Hát kezit csókolom, remélem leszünk még így egy páram. Baxátok meg!
<#mf1>#mf1>
nem fognak korbáccsal erre ösztökélni, mostantól
BOJKOTT
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Én simán leülnék 1 évet ha a végén kapok 3,6 millió dollárt! <#hehe>#hehe>
Amúgy meg a kurva anyját a bírónak hogy lefeküdt amerikának, ribanc!

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Te valami blikkbõl átszegõdött csöves cikkíró vagy?Elég bulvár hatás vadász a cím...Még talán arra is lehet következtetni belõle, h te kiknek szúrkolsz...nevetséges vagy.Remélem mindened eredeti otthon, és minden másolásért, akár cd-re akár mp3-ra akár bármire befizeted a jogdíjat minden alkalommal...Ha már, címet sem tudsz adni..legalább tejejjé mint a birkák <#eplus2>#eplus2>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
De ha nagyon sokan nem veszünk, hátha észbe kapnak.
Mondjuk ezzel senkin sem segítesz.
Gaming is believing.
Majd ha a svéd legfelsõbb bíróság, vagy az eu-s bíróság fog így dönteni, akkor valószínû, de addig minden nyitva.
Most ezen csak a f@szfej szerzõi jogvédõk derülhetnek.
Mondjuk én innentõl egy büdös EREDETI CD-t, DVD-t nem fogok venni, rohadjanak meg... majmok.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Ennyit errol h ki mennyire korrupt. kivancsian varom h mennyit kapott a bíró. de azert becsülöm a 4est azert amit csinalnak, megiscsak mindannyiunk "öröméért" mennek rács mögé
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
Elmondanád, hogy mi az a VPN, hogy mit is takar? Köszi!<#conf>#conf><#csodalk>#csodalk>
Az internetezõk nemsokára új szintre lépnek az újabb fájlcserélõ technológiák feltûnésének köszönhetõen. A kiadók maradnak a múltban (ahova valók), az emberek pedig szépen elfelejtik õket.
Ennyi volt.
Mindenki terjessze az igét, hogy gyorsabban megszabadulhassunk tõlük!
4-5 év múlva következik az utolsó felvonás.
http://www.StealThisFilm.com
https://twitter.com/foodlfg
A sitten meg királyok lesznek ahol a lóvé ott a hatalom.... Sõt még jobb kapcsolatokat is ki építhetnek ha akarnak , a börtön nem büntetés hanem zsivány átképzõ.....
Az ugye megvan, hogy a legtöbb Torrent side a TPB trackereit használja?
Amúgy semmi, átteszik máshova és kész.
Kollégám most mondta, hogy készül a VPN-en keresztüli torrentezés megoldása ... semmi nem fog változni 😊
Legalábbis a McDonaldsot..
http://www.fusz.hu/index.php?op=full&q=7772http://www.fusz.hu/index.php?op=full&q=7772
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
sehol nem lett volna az emberiség, ha õseink azon agyaltak volna, hogy hogyan védessék le a dolgaikat
népmûvészet népzebne nem is létezne, hagyományok sem
a kultúra egytemes, és mindekinek joga van hozzá, még ha egyesek ezt ki is sajátítják