Pontosan erről van szó, és nagyon örülök, hogy vannak ezen a fórumon intelligens emberek is.
Amit én leírtam az rengeteg szájton működik. Csak rá kell arra keresni, hogy "Promotion code".
Ezt sok helyen be kell írni, és árkedvezményt kap a delikvens. Nem kell semmi újat feltalálni, csak egy máshol már rég bevált technikát alkalmazni itt is.
Én abból indulok ki, hogy az emberek jelentős része (többség-e, kisebbség-e, nemtom) nem szeret a tilosban halászni. Tehát, ha a koncertjegyére ráütnek egy kódot, amelynek segítségével letölthet egy számot, akkor ezzel ösztönözzük arra, hogy megvásárolja a koncertjegyet.
Én még azt is el tudom képzelni, hogy egy-egy zenekar BÉRLETET ad ki. Színházaknál müxik, akkor meg....?
Na, több ötletet nem adok, hadd üsse meg a guta a Greg971-féléket (bennük nincs ennyi kreativitás, ezért irigyek rám, és mocskolódnak, de ez visszaszáll reájuk. :-)
Ha egyébként van olyan zenekar vagy előadó, ameyiknek szüksége van a profizmusomra, nyugodtan vegye fel velem a kapcsolatot, biztos megegyezünk. Remek impresszárió leszek. Ja, és nálam bankkártyával is lehet fizetni!
:-))