• ozimak
    Látszik, hogy régen játszottam vele :) Elírtam: 2.2 és nem 2.3! A 2.1-el nem érdemes.
    Valamint ha ha valakit érdekel az ilyesmi akkor tudom őt ajánlani unatkozós időszakra: OCedMyToaster Már abbahagyta (sajnos) a srác a videókészítést, de szerintem ő a legjobb angol nyelvű STALKER játék kommentátor! Én személy szerint (többször is) végignéztem az összes végigjátszását, és azt kell hogy mondjam érdemes volt. Értelmes de ugyanakkor vicces és hangulatos/egyedi stílusban játszik. Egyik klasszikus videója, ami nálam is a kedvencek között szerepel (és ráadásul pont sgm 2.1): Katt!
    És ha van itt olyan valaki aki már játszott az összes létező moddal, de szeretne valami újat kipróbálni, akkor szóljon! Most szereztem be egy elég jónak ígérkező modot :) 3.5 gb, új helyszíneket, fegyvereket,mutánsokat tesz a játékba. Az előzőekben említettem a Dead city 4.80-at de az még bugos és nincs hozzá teljes angolosítás (köztudottan, ezen modok 90%-a oroszul jelenik meg). Most kiderítettem david.everett-től, hogy kijött egy értelmes, javított verziója ami teljesen le van angolosítva. Most szedem én is lefelé, és a napokban ki is próbálom!