Lenne olyan kérdésem SGM 2.2-vel kapcsolatban, hogy ha el tettem láb alól az alpha squadot, akkor őket helyettesíti valaki? Respawnolnak?
Csak mert éppen a Skvadoskról mentem volna a vérszopókat elgázosítani, amikor azt vettem észre, hogy a cső baloldalán lévő síkon a nagy szikla mellett, ami a fensík közepén van egy viszonylag nyílt terepen, ott várakozik guggolásban 6-8 stalker.Elfogott egy rossz érzés, hogy ekkora csoportban nem szoktak guggoló harci pózban mászkálni se banditák, se stalkerek. Be is bújtam a cső kezdeténél lévő betonpillér mögé, elővettem az SVD-t és megnéztem magamnak ezeket közelebbről is. Mikor láttam, hogy igen durván kommandós cuccban vannak és igen komoly fegyvereik vannak, amiket azelőtt nem is láttam, mentettem egyet és megelőző csapást mértem rájuk. Fejlövés mind1iknek, mikor láttam az üzenetet, hogy alpha squad members wounded, akkor már tudtam, hogy ők, azok. Módszeresen, egyenként leszedegettem őket, fejes, fejes után. Kb 10-12 lövés után már halottak voltak. Meglepően könnyen is végeztem a bandával, ezért is kérdezem, hogy ők mindig meg fognak találni váratlanul?
Am hogy milyen csemegék voltak náluk, egy kép: