• ntex
    Szaladgálásra sztem nincs megoldás, ez mindenkinek kínja, de fogd fel úgy hogy addig is barangolsz :) Én valahogy mindig találok újdonságot a játékban a mászkálások során :D

CS-hez nem nagyon csináltak nagyobb modokat, amit érdemes rajta kipróbálni az az OGSM v1.7 vagy nem tudom melyik a legfrissebb (GSC fórumon vannak linkek hozzá) vagy a frakcióharcokra kihegyezett modot: "The Faction Wars".

Lost Alpha még mindig készül, úgy volt hogy most májusban kijön de kitolták a dátumot valamikor 2012 második felére... Az eddigi legnagyobb szabású mod, gondolom tökéletesre akarják csinálni, érthető :)

Am az SGM menüben nem Lost Alpha van hanem Alpha Squad, és valóban az egy 3-6 főből álló osztag amit random spawnol (időben és helyben is) a zónába a játék és egyből a te keresésedre indulnak, előbb utóbb össze fogsz velük találkozni valahol (nem tudom az új területeken is portyáznak vagy nem), készülj kemény harcra, mert egy kilométerről kilőnek 2 találattal, elég tápos cuccaik vannak...