S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gsc-game.com/main.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr3&thm_page=1&thm_id=5255&sec_id=19#98130
Most még maradok a reloded 0.8-nál. aztán jöhet a Sgm, misery...
Ezek az igazi jó játékok, ennyi év után is képes a rajongók által megújulni.
http://www.moddb.com/mods/smrter-pripyat
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Szerintem most el leszek a reloded moddal. Kijátszom így a történetét. utánna viszont felrakok egy olyat ami a küldetéseket is megszínesíti +tárgyak . Visszább olvasva van egy pár ígéretes.
pl SGM
Szerintem ez kegyetlen jó, meg lehet fûszerezni egy kevéske M.S.O Lite-al, hogy legyen több minden, amire lõhetünk, a Medkiteket nem nagy cucc megváltoztatni, ha nem jönne be.. van sok új fegyver, ha jól tudom akkor kizárólad a modhoz készült atmosfear és a többi...
Szószerint életre kelt a játék! Olyan hangokat csalt elõ az 5.1-bõl, mintha ott ültem volna a sás közepében a szúnyogokat csapkodva. Teljesen új texturák és hangok. Az idõjárási viszonyok lélegzetelálítóak.
Van hozzá elvben fejlesztett AI csomag is, bár azt nem próbáltam, szerintem az AI alapból is bõven jó.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
A napokban elõvettem a Call of Pripyat-ot. Körül néztem, hogy milyen modokat lehet találni.
Kettõ keltette fel az érdeklõdésemet:
S.M.R.T.E.R. Pripyat (v0.41) + s.m.r.t.e.r._0.41_weapons_addon + smrter_pripyat_v041_options_pack
és a
Call of Pripyat Reloaded (Version 0.7)
Ezek közül próbálta valamelyiket valaki? Írna egy pár sort, hogy mennyire javítják a játékélményt.
Ezen kívül van egy olyan probléma a játékkal, hogy néha beakad 1 másodpercre, leesik az FPS.
A gépem: E6750, 4 Gb ram, HD4850 és mindez Win7 x64-es környezetben.

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Értem én hogy benzin! De mi hajtja?
Mondjuk nekem virágbolti van, szóval ilyen tages az nincs 😊
Ami még nagy különbség, hogy nálam Win7 / 64bit / 6GB ram ketyeg a gépben... ha az oprendszert figyelmen kívül is hagyjuk, szerintem a 2GB az nagyon karcsú, ott lesz a bibi. Gondolom jó nagy virtuális memória beállítással... szóval amig tölt valszeg a vinyó dolgozik ezerrel...
Sztem +2GB sokat dobna rajta (többet a WIN32 miatt felesleges).
Van benne cordon, swamp, red forest, agropom is.. új küldetések, új fegyverek, némi tweak itt meg ott.
Mondjuk cordonban elég gagyi az AI, állítólg utána okés.
Aztán kiderült, a csávonak aki a jutalmat adja a templomfoglalásért, mondani a kellett volna hogyan tovább (vissza cordonba), de nekem csak a jutalmat adta és kussolt.
Újratöltölttem egy állást a templom ostroma elõttrõl, és másodszor már beszélt a csákó a jutalom átadása után, igy tudtam folytatni....
Északon két vonat van: egyik középtájt (körbevéve szikrázó villám anomáliákkal) a másik meg a térképen a bal felsõ sarokban (ahol a híd van). Mindkettõnél találtam egy-egy tehervagont ahová be lehet mászni, de a hídnál csak egy csirke volt, a középsõ vonatnál meg semmi...
(már google translateval nézegettem aruszki oldalakat is, meg átolvastam a davideverett féle topicot - azon kívül hogy másnak is volt baja vele, megoldást nem találtam. Most egyedül attól parázok, hogy a nagy keresgélésben kitakarítottam pár banditák által tartott helyet - ahogy olvastam ha az ember nem az elõírt sorrendben megy, akkor gondok lehetnek a küldetésekkel).
Amúgy te toltad a régebbi verziókat is, vagy csak a 2.2-t?
Van egy-két csillagos stalker, de az nem mond semmit, amúgy meg mindenütt banditák.
Meg mindenfelé aknák - pedig már ki is kapcsoltam, de ettõl függetlenül azért mindenfelé felrobbanok... nemtom lesz e ehhez türelmem.
Szóval, nem tapasztaltál semmi disznóságot? Hülye AI (50m-nél messzebb nem lát) és egyebek?
SAjnos a csávó (davideverett) aki a órumon összeszedte mi kell az SGM 2.2-höz úgy néz ki kardjába dõlt és befejezte az SGM2.2-t - ha jól értelmezem szavait, szerinte az SGM2.2 marhára bugos, nem érdemes tolni vele... leginkább az AIt szapulják nagyon. itt
Helyette SGM2.1-et vagy 2.0-t javasolja....
Vki helyi ember, tapasztalatok a 2.2-rõl?