S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van rá atmosfear patch... ha jól emlékszem csak 2-esel jó ugyan. Itt nézelõdj.

http://gsc-game.com/main.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr3&thm_page=1&thm_id=5255&sec_id=19#98130

Lenne egy kis problémám az SGM-el. Kompatibilis a AtmosFear 3-al? Mert szépen összerakom az SGM-et. Simmán indul, nem dob hibát. De miután rárakom a AtmosFear 3-at x-ray hiba. Ötlet?

Lassan meglesz a Reloaded 0.8 vége. Egy kis grafikai turbóval végére érek a történetnek. Már elõkészültem a SGM-re.

kastil
A v0.41 már kijött, rakás optional, addon/side mod

v0.45 még nincs

Törölt felhasználó
És ez mikor jön ki? Lehet hogy én vagyok láma, de amit láttam modot a honlapon letölthetõ módba, az csak valami fix. Az egész mod kijött már?
Háhá, ismét elfogott a stalker láz. Elolvasva jópár hsz-t rengeteg jó tartalommal rendelkezõ mod készült.
Most még maradok a reloded 0.8-nál. aztán jöhet a Sgm, misery...
Ezek az igazi jó játékok, ennyi év után is képes a rajongók által megújulni.

SGM + AF3 + Absolute Nature-nél eddig nem láttam jobb modot.
tutituti
megfogadtam addig nem játszom újra míg ki nem jön ez:
http://www.moddb.com/mods/smrter-pripyat

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Hazaérek és megnézem, köszi.
Szerintem most el leszek a reloded moddal. Kijátszom így a történetét. utánna viszont felrakok egy olyat ami a küldetéseket is megszínesíti +tárgyak . Visszább olvasva van egy pár ígéretes.
pl SGM

kastil
Pontosabban mi kellene?

kastil
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Misery mod

Szerintem ez kegyetlen jó, meg lehet fûszerezni egy kevéske M.S.O Lite-al, hogy legyen több minden, amire lõhetünk, a Medkiteket nem nagy cucc megváltoztatni, ha nem jönne be.. van sok új fegyver, ha jól tudom akkor kizárólad a modhoz készült atmosfear és a többi...

Elsõ nekifutásnak felraktam a Reloded modot (1gb).
Szószerint életre kelt a játék! Olyan hangokat csalt elõ az 5.1-bõl, mintha ott ültem volna a sás közepében a szúnyogokat csapkodva. Teljesen új texturák és hangok. Az idõjárási viszonyok lélegzetelálítóak.

Ahogy lentebb írták, az SGM mindenképpen nyerõ, az rengeteg tartalmat tesz hozzá (sok új küldetés, új pályák (nemcsak Zaton/Jupiter/Pripjaty), opcionálisan felrakható extra fegyverek moddal (Barrett meg társai), új páncélok, moddolható artifactok...

Van hozzá elvben fejlesztett AI csomag is, bár azt nem próbáltam, szerintem az AI alapból is bõven jó.

van már ehhez(cop) végre normális fegyver mod?

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Sziasztok!
A napokban elõvettem a Call of Pripyat-ot. Körül néztem, hogy milyen modokat lehet találni.
Kettõ keltette fel az érdeklõdésemet:
S.M.R.T.E.R. Pripyat (v0.41) + s.m.r.t.e.r._0.41_weapons_addon + smrter_pripyat_v041_options_pack
és a
Call of Pripyat Reloaded (Version 0.7)

Ezek közül próbálta valamelyiket valaki? Írna egy pár sort, hogy mennyire javítják a játékélményt.

Ezen kívül van egy olyan probléma a játékkal, hogy néha beakad 1 másodpercre, leesik az FPS.
A gépem: E6750, 4 Gb ram, HD4850 és mindez Win7 x64-es környezetben.

TSL16b
Áttervezték a Sötétvölgyet? Ott van a félkész irodaház a háttérben, csak Lenin textúrája még nincs megrajzolva (azért ilyen pöttyös). <#hehe>

jetblack

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Mármint c.s.-vel. Lehet hogy mégis küldök a fijjugnak egy rózsaszínû Iljics szobrot: KAPJANAK ÕK IS AGYF@SZT!

Értem én hogy benzin! De mi hajtja?

A Call of Pripyat-al most jöttem ki az alagutas pályáról. Másodpercek alatt tölt és pörög mint a trolibusz kerék. Ha a Clear Sky is így menne, küldenék a készítõknek egy rózsaszínû Lenin szobrot...de azzal csak agyf@szt lehet kapni...

Herold
XP

xp, vagy win7?

Most magyarítom.

Feltettem a pripyatot. 22 másodperc alatt elindult a játék. No komment...

Herold
Az én 3 GHz P4, 1 GB rammmal se szokott több lenni új pálya betöltése 2-3 percnél, emlékeim szerint. Nálad valami tényleg nem stimmelhet.

A call of pripyat-ot szerinted van értelme feltolni a gépre? Ha az is lassan tölt egy rõf kötéllel hátra ballagok a csûrbe...

Ja, magok száma töltési idõ esetén sztem lényegtelen.

Ez valóban rengeteg és kibírhatatlan.

Mondjuk nekem virágbolti van, szóval ilyen tages az nincs 😊

Ami még nagy különbség, hogy nálam Win7 / 64bit / 6GB ram ketyeg a gépben... ha az oprendszert figyelmen kívül is hagyjuk, szerintem a 2GB az nagyon karcsú, ott lesz a bibi. Gondolom jó nagy virtuális memória beállítással... szóval amig tölt valszeg a vinyó dolgozik ezerrel...

Sztem +2GB sokat dobna rajta (többet a WIN32 miatt felesleges).

Öt perc effektív játékidõ alatt simán elmosogattam a töltögetések közben, pedig vót egy nagy kazal edény, hogy rohadjon meg! Kettõezer tizenegyes gammák meg töltenek mint az olajozott istennyila és lag nélkül mennek. ez a ruszki csoda meg eszi az életemet. Biztos valami anomália...Úgy hogy éjjenés virágozzék aki a clear sky motorját hegesztette!<#vigyor3>

Ez a vas: M2N alaplap proci: Amd x64 dualcore 4800+ Ram 2 GB videokari: HD5500 OS: win7 32 bit Tages protection telepítve. Dual core optimizer telepítve. A rendszer up to date. Folyamatosan karbantartott. játék elindításánál és másik pálya betöltésnél sacc 10 perc, mentés betöltésénél sacc 5 perc töltési idõ. Nagyon gyanítom, hogy a gamma csak egy magot tud használni. Egyébként ha betöltött hibátlanul megy. <#falbav>

A hiba vhol az ön készülékében kell legyen, nekem nem gond a töltés. Persze hogy mi lehet a baj... na azt nehéz megmondani Gyurcsók távgyógyító skill nélkül.

Az SGM2.2 amit itt lentebb ajánlgattak a fiúk.

Van benne cordon, swamp, red forest, agropom is.. új küldetések, új fegyverek, némi tweak itt meg ott.

Mondjuk cordonban elég gagyi az AI, állítólg utána okés.

cs1rk3
nekem is gondjaim voltak a cs töltéssel de 4 Gb ram után jobban ment.amúgy gyorsaban tölt ha nincs MOD olva 😊

Sziasztok! Ez a gém is olyan lassan tölt be mint a clear sky? Ha igen akkor nem telepítem. Pont tele van a puttonyom az utóbbi gamma töltési idejétõl. Most keresem a módját, hogy úgy töröljem le, hogy az fájjon neki...Pedig a vasam többszörösen túlteljesíti a játék gépigényét. Pedig király egy játék. <#duma>

Herold
Ez melyik mod, hogy a CoP-ban Kordon is van?

Kiderült bugos volt... szóval a küldetést akartam megcsinálni. Meg is találtam a haldokló katonát, aztán segítettem stalkeréknak elfoglalni a templomot.. és onnantól kezdve csend. se küldi se semmi.

Aztán kiderült, a csávonak aki a jutalmat adja a templomfoglalásért, mondani a kellett volna hogyan tovább (vissza cordonba), de nekem csak a jutalmat adta és kussolt.

Újratöltölttem egy állást a templom ostroma elõttrõl, és másodszor már beszélt a csákó a jutalom átadása után, igy tudtam folytatni....

mascarun
Mit keresel pontosan?

Most nézem a GSC fórumon vmi detectorral magyarázzák hogy kell keresni, amit a technikus ad, de nekem olyan nincs még... csak a quest, meg egy haldokló pasi volt a mocsár elején...

Te, én még mindig nem találom....

Északon két vonat van: egyik középtájt (körbevéve szikrázó villám anomáliákkal) a másik meg a térképen a bal felsõ sarokban (ahol a híd van). Mindkettõnél találtam egy-egy tehervagont ahová be lehet mászni, de a hídnál csak egy csirke volt, a középsõ vonatnál meg semmi...

ozimak
Csak a 2.2-t toltam végig. Nekem is utána kellett olvasnom a GSC fórumán,mert én sem találtam volna meg magamtól! 😊 Kicsit sajnos kevés néha az infó egy-egy küldetésnél ez igaz. De hidd el ha az elején túl vagy majd,akkor már tényleg jó lesz! 😉
Köszi. Ezt amúgy hogy találtad meg? Végigtúrtad az egész pályát?

(már google translateval nézegettem aruszki oldalakat is, meg átolvastam a davideverett féle topicot - azon kívül hogy másnak is volt baja vele, megoldást nem találtam. Most egyedül attól parázok, hogy a nagy keresgélésben kitakarítottam pár banditák által tartott helyet - ahogy olvastam ha az ember nem az elõírt sorrendben megy, akkor gondok lehetnek a küldetésekkel).

Amúgy te toltad a régebbi verziókat is, vagy csak a 2.2-t?

ozimak
Ha kell segítség:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fent az északi részen a vonatroncsban 😉
No, mégiscsak van a swampban egy küldetés - találjam meg a military cargo-t. Persze X az nincs a térképen, hol a rossebbe lesz a cucc, nemtom...

Köszönöm a gyors választ! Nofene, hála az égnek nem vagyok grafikaõrült, biztos vagyok benne hogy a hangulat kárpótol majd 😊))
Nekem is csinálta, nem találtam rá megoldást. Én együtt éltem a statikus megvilágítással 😊

Sziasztok! Segítséget kérnék, egy olyan problémával találtam szemben magam, miszerint ha megpróbálom a grafikáját a játéknak elállítani a sima statikus megvilágitás alap beállitástól újraindítás után a játék "...mûködés leállt" üzenettel nem hajlandó elindulni. Viszont ha minden mást állitok semmi baj nincs, csak igy akkoris elég csúnyácska a játék...( friss telepítés után, semmi mod, stb) Valaki?
Hát, nem tudom hogy most nálam bug van vagy sem, de a mocsárban nincs egy fia küldetés se. Egyetlen volt, hogy vegyem be a templomot a stalkerekkel, ez megtörtént, azóta csend.
Van egy-két csillagos stalker, de az nem mond semmit, amúgy meg mindenütt banditák.

Meg mindenfelé aknák - pedig már ki is kapcsoltam, de ettõl függetlenül azért mindenfelé felrobbanok... nemtom lesz e ehhez türelmem.

ozimak
#6990 😊 De összességében szerintem jó! Bár én kicsit elfogult vagyok,mert alig vártam már,hogy új küldetéseket csináljak.
Néha olvasnom is kéne 😊

Szóval, nem tapasztaltál semmi disznóságot? Hülye AI (50m-nél messzebb nem lát) és egyebek?

ozimak
No, most hogy befejeztem az alapjátékot, agyalog ezen az SGM modon.

SAjnos a csávó (davideverett) aki a órumon összeszedte mi kell az SGM 2.2-höz úgy néz ki kardjába dõlt és befejezte az SGM2.2-t - ha jól értelmezem szavait, szerinte az SGM2.2 marhára bugos, nem érdemes tolni vele... leginkább az AIt szapulják nagyon. itt

Helyette SGM2.1-et vagy 2.0-t javasolja....

Vki helyi ember, tapasztalatok a 2.2-rõl?