-
#7168 Hát nem lehet rá rakni hangtompítót, szal felejtős a P90 :)
Mondjuk király volt, mert este érkeztem meg Swampba és az első poszton ugye banditák voltak. De nem láttak el 2 méterre se. Én meg elkezdtem lámpa nélkül a sötétből leszedegetni őket egy hangtompítós MP 7-essel. Aminek semmi hangja nincsen. Csak forgolódtak, azt se tudták mi van. Úgy éreztem magam mint a predátor XD. Am nagyon hangulatos a játék, tetszik hogy a hangtompító figyelembe van véve, mert ha hangoskodok, egyből tudják merre vagyok.
Na de jöjjön a negatív kritika, amire lehet hogy vannak megoldások.
Ugye van az a küldi mikor este meg kell támadni cordonban a garázst, vagy nem is tudom hogy hívták azt a socba meg a cs-be. A lényeg hogy hozzám vágnak egy maszkot, "ami különleges, mert bele van építve egy éjjellátó". Mondom de zsír, már az elején látni fogok! Hát nem láttam... Szar se volt benne... Na de mind1, ez a kisebbik baj.
De az hogy a modderek, úgy próbálnak 1 hetes játék időt összehozni, hogy végigharcolom magam a cordonon, visszaküldenek a kezdőpontra, hogy beszéljek meg valamit, aztán megint a kordon vége. Aztán végig harcolom magam a fél swampon és utána megint vissza kell menni a cordon elejére, ahonnan megint elküldenek a swampba, hogy hozzál valami szart és vidd neki vissza a kezdőpontra. Hát most itt járok de a tököm már nagyon tele van a rohangálással, rendesen elbassza az egész játék hangulatát. Olyan feelingem van, mint a Far Cry 2-be, hogy utazok-utazok, fél perc harc, aztán megint utazok-utazok, megint fél perc harc. Basszus ha kilóméter hiányom van, kimegyek és futok a valóságban, semmi kedvem nincs maratont csinálni 50 kilónyi cuccal a zónába virtuálisan...
Ja igen, arról nem is beszélve, hogy végig küzdöttem magam a cordonon, mindenhol stalkerek meresztik a seggüket, nyugodtan lehet mindenfele járni, erre visszajövök a swampból és mi fogad? Még az egeret meg se fogtam, de már le is karatézott néhány snork. Mondom WTF???? Újratöltöm, mondom, gyorsan elszaladok, ugy nem tudnak rámugrani, nem fog kibaszni velem a játék. Hát futok át a sorompón nyomomban néhány nyáladzó snorkkal akik éppen kung fu rugásokkal akarnak kinyírni, mint egy kibaszott Bruce lííí és szemben velem ott áll 3 bandita és nyomják belém kollektívan az olmot. Hát mire sikerült innen kimásznom, eltelt pár próbálkozásba, de mondom ez van itt nem voltak stalkerek, miután átmentem a swampba. De hogy a pálya többi részén is csak mutánsok és banditák fogadtak!? Úgy kellett átsprintelni... Mégis mennyire reális ez, hogy alig léptem le 1 napja, még ott verték a hátam, hogy "milyen király vagyok", mert miattam ujra a stalkerek az urak a cordonon és arra jövök vissza, hogy mindenhol mutánsok, zombik, meg banditák??? Nonszensz...
Remélem valahogy ki lehet hagyni ezeket a szaladgálásokat, de én senkit nem találtam, akinek teleport funkciója lenne...
Meddig kell még így szaladgálni?
Am még hiányolom a mellék küldiket, később gondolom az eredeti COP-os pályákon lesznek olyanok is?!
Am ezeket leszámítva igen hangulatos és jó mod. Megint olyan feelingem van, mint anno a Priboy Story-nál. Azt se tudtam letenni.... Kár hogy a CS-hez nem csináltak ilyen szintű modokat. Vagy csak én nem tudok róla?!
Azt nem tudjátok, hogy a SOC-hoz elkészült-e végülis a lost alpha mod? Mert anno még nagyon csinálták, de már nem követtem forumon őket, hogy mi lett a végük.
Ja és még egy utolsó a lost alphaból. Itt bekapcsoltam a lost alpha modot, ami elvileg az lenne, hogy véletlen szerűen megtámadnak speckó egységek, amik csak az én zacskómra pályáznak. Na még senkivel nem taliztam, ez működik?