setchoo#7086
Gyakorlatilag vissza olvasva rengeteg jó modról találhatsz leírást és élmény beszámolót.
Én is nemrég ismét belestem a zóna lázba, összeszedem leírva tapasztalataimat.
Call of Pripyat Reloaded
A jó pár ígéretes mod közül ez volt az első amivel újra a zónát jártam. Szó szerint életre kelti az amúgy sem unalmas portyázásokat. A küldetésekbe nem nyúl bele, így a magyarosítással is tökéletesen működik. Külön döbbenetet okozott a modba épített AtmosFear 3 mod.
Érdemes még hozzá csapni a Absolute Nature 2-őt.
Hasonló ráncfelvarrás a Call of Pripyat Complete mod.
Ezt még nem próbáltam. De ez sem módosítja az alap történet szálat. Hang, textura és efekt mod.
Ami viszont a játékmenetet is megváltoztatja: MISERY
Ezt most is nyúzom és bekel vallanom, hogy igen durvára sikeredett. +fegyverek +tárgyak +játékelemek. (A fő történeti szálat nem változtatja, de javítsatok ki, ha tévedek) A magyarosítás itt már nem fog működni.
Ha nem tetszik a mod által lefestett komor és kietlen zóna a következő modokkal nyugodtan színesítheted. Működni fog a MISERY-vel, teszteltem. Absolute Nature 2 Absolute Structures Texture Pack (1.0)
Készültek olyan remek modok is amik +pályákat emelnek át az előző két részből. SGM 2.2.
Sokak kedvence itt a fórumon és nekem is ezt ajánlották elsőnek mikor hasonló kérdéssel fordultam a fórumlakókhoz. S.M.R.T.E.R. Pripyat
Talán a legkomplexebb mod mind közül (bár nem próbáltam)
0.45-ös érkezőben van a 0.41-es elérhető.
Végül ezen a fórumon jó pár dologra választ találhatsz.
Jó modolgatást, és Isten hozott újra a zónában Stalker! ;)