Saw The Video Game
  • Broafka
    jajajajajajaaaaaj

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    úranyám, mindjárt én is főbe lövöm magam, de rohadt idegesítő, hogy ezt a csókát nem lehet soha elkapni, ezért is ilyen rohadt unalmas már a Fűrész 93. része...

Nah, vélemény röviden (hozzá teszem Fűrész 1 jó film, a többi erőltetett és gagyi:

A grafika hagy kívánni valót maga után, nézhető, de végülis nem is az a lényeg, mivel várható szerintem hogy ebből is lesz még egy tucat rész, majd egyre pofásabb lesz.

A hangulat az 5-ös, az tényleg visszaadja azt a Fűrészes hangulatot, habár a kismillió áramkör, meg csöves szarakodós feladat után már kezdtem rohadtul unni, és már reflex szerűen ment minden, nem is nagyon aggódtam mi fog jönni, mert túl nagy meglepetést nem okozott a dolog. Végülis ha a jó oldalát nézzük, meg van oldva, hogy az ember játszik egy fél órát, utána megunja, majd később tovább megy a játékban.

A story így a végét nézve jó, bár szerintem aki nézi a filmeket rendszeresen azoknak nem okoz túl nagy meglepetést. Szerintem ez a két fajta végig játszás erőltetett. Látszik hogy az egyik van kidolgozva, a másik meg olyan, hát izé.

Feladatok egy ideig jók és van köztük érdekes, a fénnyel való számsor megkeresése és hasonló feladatok kifejezetten szórakoztatóak voltak.

tekintve, hogy nem vagyok nagy fűrész fan a játék tűrhető lett, egyszer végig kell ezt is játszani.

7/10

Grafika hagy azért kívánni valót maga után