• A1274815
    "nem ő az unalmas, hanem ez a buzer*ns Windows7 !!!"

Na ezt most fejezd be mindörőkre!
    Már még az erre fele ritkán látogató olvasók is tisztába vannak vele, hogy Te több nickkel szaladgálsz erre fele. Úgy hogy ha lehet magadat ne "Ő"-zed.
    Tudom, hogy szereted ha körülöted forog a világ, tudom hogy nem ismered a határokat, hát azért szólok, ha nem vetted volna észre már réges régen átlépted. Még a legelveteműltebb Windows/Vista/7 gyűlölők illetve Windows XP/Linux/Mac imádok között is nevetség, megvetés tárgya vagy.

Sokan skizofrénnek bélyegeznek, én nem, ugyan is a skizofréneknek a szövegeik őn magukban tagmondatonként is össze-visszaságnak tűnnek. Vannak skizofrének az sg-én, legalább is egyről tudok.

Nagyon súlyos nárcisztikus személyiségzavarban "szenvedőnek" tűnsz számomra, sőt lehet hogy rosszindulatú nárcizmusod van (nárcisztikus szociopátia (erre főleg a sok nicked alapján lehet gyanakodni), nem összekeverendő a pszichopátiával bár nagyon hasonló).

Úgy hogy kérlek gondolkozz el! Megváltozni nem tudsz, kezelni nem lehet, de a külvilág fele a viselkedésed megváltoztathatod. Persze ahoz egy általad is bukásnak titulált krizísen kéne átesned.

Valamint ezzennel felszólítok mindenkit, hogy bolykotálja gettoharcos2/hottold/arrakisztor-t azzal, hogy az általa beírt kommentekre semmilyen válasz reakciót nem ad, sőt a legjobb, ha el sem olvassa!