Zóanagyvarázsló#310667
Szerintem a kérdésedre még senki nem válaszolt, te sem. Ezek nem tipikusan "a nagy gamer közösség szemében javarészt egy szörnyen gyengus próbálkozások". De az elhangzottak közül az AC1 még áll még valóban ehhez a legközelebb. Mi tagadás, én sem szeretem.
Nekem is inkább az ellenkezőjére lenne példa (istenített játékok, melyek nem jöttek be vagy túlértékeltek), de azért kettőt (másfelet) bedobok.
Kane & Lynch 2: Dog Days - méltatlanul alulértékelt, különleges darabnak tartom, egy szűkebb kör szemében kultklasszikus, a legtöbb játékos sikítva eldobta vagy utálta.
Rise of the Argonauts - ez tényleg nem nagy szám, de mégis egész szerethető és szórakoztató számomra volt annak idején, néhány érdekes mechanikát is tudott, ha inkább görög mitológiás bőrbe ültetett fantasy akció-RPG-nek is találtam, mint valóban mitológiai szelleműnek, de éppen ezért nem igazi válasz, mert azért nagyon nem szeretem, és nem is kedvencem majdnem, csak jó emlékeket őrzök róla. Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2020.03.25. 23:14:21