Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én megvettem a Returnalt dobozosan, mert nem voltam biztos benne, h tetszeni fog-e meg a Ratchet and Clanket nem tudom, h miért, de amúgy én is már mindent digitálisan veszek. Konzolokra is. Eladni nem szokásom őket, meg csak a helyet fogják.
Szabi
Gran Turismo 7-et csak azért vettem lemezesen, hogy betegyem a polcra a többi közé a tokot.. azóta is bánom, mert mindig bent kell legyen a lemez ha játszani akarok vele, ráadásul digitálisan olcsóbb is lett volna, mondjuk így meg kaptam kulcstartót, kulacsot, sőt még plakátot is, a kulcstartót legalább használom <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2022.06.07. 18:42:09

"Nulla tenaci invia est via"

Nem is emlékszem mikor vettem utoljára lemezes játékot. Szerintem volt vagy 3-4 éve.

Why so serious?

TBTPumpa
Sajnos igen. A topik csak "lekövette" a változásokat. A régi felhasználók már nem igazán aktívak, az új generációk számára a fórumok és fórumos közösségek pedig már nem érdekesek. Náluk már csak a közösségi oldalakon való görcsös megfelelés a lényeg (Facebook/Twitter/Insta/Tiktok követések, lájkok, ki mit rakott ki magáról).
De a videojátékipar is rengeteget változott az elmúlt 10 évben. Ide többnyire egymás, újonnan vásárolt eredeti játékát/kollekcióját jöttünk megcsodálni és átbeszélni, de ezekkel a "streaming" / bérleményes havidíjas előfizetéses rendszerekkel - illetve az egyre kevesebb fizikai megjelenéssel mára ez is elhalt.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.06.07. 18:26:55

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
7+ évvel ezelőtt hunyt el.
Totti5 ~5 évvel ezelőtt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nem ő volt az aki meghalt néhány évvel ez előtt?

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

Ne is mondd. Második oldal alján már több, mint 1 éves kommentek vannak.
tigeroo
Ott azért Sir Quino Jedi hiánya is hozzájárult. Szerintem.
IMYke2.0.0.0
Egyet kell értsek - én értetlenül álltam a belső harcok előtt (volt hogy kirobbantója, volt, hogy szenvedője, de legtöbbször lezárója voltam).
Nagy fájdalmam volt, hogy Tinman távozott.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

miután tinman-t kiutálták innen, ez várható is volt.

pc leáldozott topic is hasonló sorsra jutott miután nem tudtak az emberek megférni egymás mellett, az is ment a levesbe.

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

IMYke2.0.0.0
Hát igen - az OFF témákat átvittük az "OFF-TOPIKUNK"-ba, és ezzel ki is halt itt a beszélgetés.
Amúgy "odaát" sem pörög már az élet úgy, mint régen.
<#szomoru1>

Jól kihalt ez a topic (is)... pedig az egyik kedvenc olvasmányom volt.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2022.06.07. 14:49:02
tigeroo
hüm
IMYke2.0.0.0
"Elden Ring has reportedly sold 10 million copies on PC in a week"

"A couple of days ago, we informed you about Elden Ring surpassing 5 million sales on PC. And yesterday, SteamSpy updated its data, revealing that the game has sold over 10 million copies on Steam in just a week."

ZsZso
Én is rühellem a horrorokat. Ez egy szolidabb, inkább sztori orientált cucc. Még Game Passban toltam ki azt hiszem és kedvet is kaptam a többi részhez annyira megtetszett. Picit olyan mint egy TellTale cucc, csak hátborzongatósabb.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zorrobomber
Arra gondoltam, bele is olvasgatok párba.

Én annyira nem adok az értékelésekre, általában csak azt nézem hány %-on áll a steamen...
zorrobomber
A Nebuchadnezzar-ra sajna olvastam olyat hogy ok, a UI ki van pofozva de sok szempontból visszalépés a régi Pharaoh és társaihoz képest.

Red Solstice 2 review-k alapján szintén elég határeset.

Horror nálam kilőve.

Police Stories - egész jónak tünik, de ha hasonlót (top-down shooter) tolnék akkor ott az Intravenous a könyvtáramban.

Igazság szerint ja, nem rossz már a két jó cim sem, de az igazi az lett volna ha az egyik kisebb helyett betolják a Huntdown-t a most futó másik bundlijukból.

Már a Mass Effect miatt megéri sztem. Ha jól emlékszem, legutóbb akciósan is 30 ojró felett volt az ára. Én még vártam volna pár évet a megvétellel, mivel épp 2 éve pörgettem újra a szériát. Valószinű mire legközelebb előszedem, addigra amúgy is lejjebb menne az ára. A többi játék sem tűnik rosszank, mondjuk a SpongyaBob nem hozott lázba. A februári után ez elég erősnek tűnik.
Ami engem érdekel az első kettőn kívűl:

a The Dark Pictures Anthology: Man Of Medan - ez egy komolyabb horror game, ezt ajánlom,
Red Solstice 2: Survivors - nem tudom milyen, de gameplay alapján kell..
- Nebuchadnezzar
- Police Stories

Ritka az olyan hogy majdnem minden kelljen, kettőt nem kell csak
zorrobomber
Első kettőn kivül melyiket tudod ajánlani? Az épitgetősnek tuti utánaolvasok majd még mondjuk.

Elég komoly lett a Humble Choice !

https://www.humblebundle.com/membership/march-2022
darkSectorxxx
Isten éltessen sokáig! 😉

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

MerlinW
<#bee1>

[merlinw.org]

3Error

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MarkBlade
HBD! 😉
MerlinW
Köszi!

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot 😊

MerlinW
Készülnek már eszközök, mint a Methuman, hamarosan eljutunk oda is. UE5 + Metahuman már bétában / early acces-ben van.

[merlinw.org]

zorrobomber
De ez nem ingame, nem? Az animációval van inkább a "gond" már, legalábbis ott lóg ki nagyon a lóláb. Persze kivéve az LA Noire-os technikát, de gondolom nem véletlenül nem terjedt el széles körben... mármint arcokat fel tudnak venni de komolyabb mozgásokat gondolom nehezebb. #laikus

IMYke2.0.0.0
More: (9GAG)

Cím: "Evolution of gaming graphics!"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2022.02.19. 15:16:31

IMYke2.0.0.0
Csak érdekességként: Aloy-ról van szó (továbbra is)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IMYke2.0.0.0
Nem lehet kizárni ezt sem. <#nevetes1>

"egy Transformers és Éhezők viadala meg FC Primal rajongó felemeli a kezét"
Vagyis egy 14-16 körüli kislány 😄
genndy
Az a hackereszköz (nem játszom a játékkal, csak streamben láttam, egy Tallneck fejébe szúrta bele és akkor át tudta állítani a saját oldalára).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Az egész játék koncepciója WTF.
Lelki szemeim vetítővásznán ott a jelenet, amikor ülnek benn a teremben a kreatívok, és az erőlködéstől patakokban az izzadság, hogy mivel is legyen az új IP kiemelkedőbb a már meglévőknél, és akkor...
...egy Transformers és Éhezők viadala meg FC Primal rajongó felemeli a kezét...

zorrobomber
Persze, értem, de azért számit hogy adott ember esetében megy -e a suspension of disbelief. El tudnám képzelni úgy hogy a robotok mondjuk csak bossok lennének és nagy effort kellene a kinyírásukhoz, a' la Predator 1, de hát nem játéktervező vagyok (sajnos) 😊

Amúgy nem kötekedés, csak legyen má' valami beszélgetés is néha 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2022.02.19. 12:20:05

IMYke2.0.0.0
Tudnivaló, hogy játékban kár keresni a hibát/logikát, de:

Engem már az meglepett az első pillanatban, hogy fém robotokat nyílvesszővel... (tök mindegy, milyen "mágiával" ruházzuk fel azokat a vesszőket)
Logikus az lenne, hogy elpusztíthatatlanuk a páncélzatuk miatt -- játékmechanika miatt meg: vannak "sebezhető" pontjaik, meg azokat jelző rendszer, meg...

Nyilván, ha az bot, akkor ugyanezen elv alapján azzal is azt kell tenni, mint a nyíllal...

zorrobomber
Azzal a bottal mit csinál robotok ellen? Vagy csak sánta?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2022.02.19. 11:21:52

TBTPumpa
2017 vs 2022
The same energy!<#hehe>

(A Forbidden West a PS5-ös verziót rejti, csak itt már nem feliratozták a fémtokot).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.02.19. 10:18:31

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

ZsZso
Olcsóbban is meg lehet úszni, ha csak a játékok a fontosak. Lengyel előfizu éves szinten 4000 Ft, a török havi szinten 150-200 Ft, ott nincs éves előfizetés, viszont kínlódósabb (török cím, telefonszám kell hozzá). Leírás itt. Persze ezzel is jár a Prime VIdeo, de kellemetlenebb egy picit használni és lehet picit kevesebb rajta a magyar tartalom.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Azóta se indult el.
Még mindig ez a baja.
MerlinW
Azt írja a hibaüzenet, hogy náluk van a hiba, nem nálad. Próbáld később.

[merlinw.org]

Hello
Valaki tudna abban segíteni, hogy miért nem akar elindulás nekem a legendary edition ea play ből?
Indítanám a játékot de your game failed to launch
An erről on our end caused your lánchíd. Try again a little later
Később sem indul újra is tettem
Valakinek valami ötlet?
Köszönöm! Közben sikerült lerendeznem.
Nekem novemberben megadta a trialre a játékokat. Egyébként azóta is 899 Ft/hó.
MerlinW
Tudtommal az ingyenes Prime csak a twitch jutalmakat és egyéb twitch előnyöket tartalmazza. A gaming-hez elő kell fizetni (ami logikus). Legalábbis régebben így volt.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.01.05. 11:45:04

[merlinw.org]

Sziasztok! Az miért van, hogy nem tudom aktiválni a Prime Gaming tagságot? Aktiváltam az egy hónap ingyen tagságot az Amazon Prime-on, de azon belül nem enged Prime Gaming-be.
Elkelt.
Amazon Prime mellé jár egy csomó ingyen játék januárban. Többek között a Jedi Fallen Order. Nekem azonban már megvan. Ha vkit érdekel, akkor PM és küldöm a kulcsot.