• grebber
    Nem akarom terhelni az agyam. Elég melóban sok adatra figyelnem ahol muszáj mert több 10 milliós termék mehet kukába (én meg a picsába)
    Amikor játszom az játék legyen.. pl Resident Evil viszonylatok 4-5-6 nekem isten mivel mész darálsz zeró agytorna semmi felesleges baszás élvezem vs Resi új akármelyik folyton agyalni kell stratégiázni kösz nem.

Nekem pl egy Metro Exodusban lévő tanulás ,hogy semelyik lénynek se a testét löjem mert csak a golyó fogy 1 fejlövés szinte mindegyiknél garantlt halál na ilyet megtanulok... de hogy pl melyik invertyba miket kell trükközgetni kell-e későbbre hova a faszba jó ez a kulcs merre is volt stb. Az új Doom is már csak a sok játékos síráma alapján skippelős lesz... az atomhent 0 agysejtet igénylő 2016-os után ezek is elmentek a nehezítés meg agyalás töltényszámolgatás irányába...
    Bound by Flame-et is mindig felhozom amikor az elején talán 1-2 óra game után valami faszit kell levernem edzés gyanánt és a 3km-es életerő csíkjából 4567 próbálkozás alatt összesen nem tudtam leszedni 1 cm-ert az nem játék számomra.