Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Isthereanydeal
GGdeals
Van pár játékom azért Steamen, igazából nem is emlékszem, vettem-e akciósan ott valamit bármikor is. Kellett valami, behúztam. Azért most a kérdés, mert épp most játszom a Dark Souls 1-et, és 5-ig mondjuk tutira nem lesz kivégezve ( és ki tudja, mikor érek a végére ) , de utána jó lenne elkezdeni a második részt is. Most a második rész 10 euró, a harmadik meg talán 15. Gondolom ezek még akcióban szem nagyon szoktak olcsóbbak lenni. Inquisition - Andromeda Bundle egyben 8 euró... ezeket is gondoltam berántom. Meg van még pár cím. Mondjuk 5.-ig még alszok párat, remélhetőleg. 😊
1-2 cég van aki néha "leborul" lást most pl EA elég über érai vannak elég sok játékuknál. De nagyátlagba mindig ugyanaz a leértékelés.Régen sokkal előbb és nagyobb mértékben estek a %-ok. Ma már alapárat is igen nyögvenyelősen visznek le. Van ami több éves és képesek a teljes csomagba 120 eurokat írni meg ilyenek és abból a 80%-off is moslék drága még mindig.
10-15% nem túl nagy biznisz,a drága drága marad al olcsó még mindig olcsó 😮
De amúgy ja tuti lesz "sale" első negyedévben is. Az a baj ez kiadó függő is. (gondolom fontos leadni a negyedévest 😊 )
A tapasztalt Steames akciófigyelőket kérdezném : hogy szokott alakulni az év végi és az azutáni akció Steamen? A mostani 5-ig tart, de megmondom őszintén, még sosem figyeltem, hogy mondjuk utána mikor jön a következő, ez most mennyire számít "jónak". Esetleg érdemes lenn-e várni egy követezőre. Van pár cím, amit behúznék, de nem olyan sürgős egyik sem. Gondolom ez az év végi elég korrekt akciónak számít. Még sosem figyeltem ilyen összefüggésben a Steamet.
Köszi!
Halo Infinite spartan core-ok fullos ugrade-hez 45 db kell.. elvileg ennyi az a mennyiség is ami az összes spartan core acsit jelképezi. Nos minden uprade fullos és még vna plusszba 8 core és acsi sehol.. rohaggyá meg te szar szemét fos. Mondjuk neten olvasva van akinek 22+ van a 45felül acsi sehol <#mf2>#mf2>
Mindegy. Koponyák miatt még kap egy easy végigrohanos végigjátszást meg kell a "speed run" acsi is még aztán megyek multizni ott is van 1-2 könnyen megszerezhető...Fogynak a napok. Kell a 10 k gamer score ebben a hónapban.
LOL. Epic controlt adja megint. Ez a game amúgy valami játéktörténelmi mert humble choice miatt steam-re epic miatt epicre amazon prime miatt gogra is ingyen be tudta húzni az ember.. már csak live goldba kell meg ps+-ba azt be is zárult a kör<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.12.26. 17:34:40
[merlinw.org]
Tetris Effect - pc
Scarlet Nexus - pc
Sword and Fairy 7 - pc
Super Robot Wars OG Saga: Endless Frontier - NDS emu
Radiant Historia - NDS emu
The Incredible Adventures of Van Helsing - pc
YS VIII Lacrimosa of Dana - pc
Ragnarok Tactics - PSP emu
Az év nyertese nálam simán az YS VIII viszont a Super Robot Wars OG Saga miatt lecseréltem a telefonomat (SD 888-ra) csak,hogy kompromisszumok nélkül fusson a Project X Zone 😊
Nagyon le vagyok maradva,mocskos szemét külhonba marad a tapis telefon...
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
1. Kena
2. Kena
3. Kena
4. Kena
5. Kena
6. Kena
7. Kena
8. Kena
9. Ratchet & Clank
10. The Medium
1. Tales of Arise
2. Final Fantasy VII Remake Intergrade PS5
3. Scarlet Nexus
4. Nier Replicant
5. Ratchet and Clank Rift Apart
6. Kena: Bridge of Spirits
Sajnos teljesen nyugati játékokkal nem igazán játszom már, Japánból pedig csak az első négy jutott el hozzám.<#banplz>#banplz>
A Blizzard volt az utolsó nyugati cég, akit támogattam, de a nyár folyamán (és azóta is) kikerült ügyeik óta már tiltólistán vannak.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.12.25. 17:01:09
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Így random, mindenféle ranglistázás nélkül azok, amikkel játszottam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
* Book Of Demons
* Code Vein
* Darksiders 3
* Days Gone
* Dishonored 2
* FAIRY TAIL
* Grim Dawn
* Kena
* Nioh 1
* Forza Horizon 4
* Saints Row 3 Remastered
* State of Decay 2 JE
* TES V Skyrim SE AE
* The Ascent
* The Legend of Heroes - Trails in the Sky
* Zombie Army 4
//szerk: a bele-belenézegetéseket nem számítom.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2021.12.25. 15:11:51
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Forza Horizon 5, teljes csomagot vettem meg, bár a Hot Wheels és Lego dlc-k után kissé félek.. zseniális játék, botrányosan tálalva és támogatva.. 1,5 hónappal megjelenés után, már kezd játszható lenni
- Tarkov bár 2017-ben indult, idén vettem magasabb csomagot, mert az alappal túl sok idő lenne gyűjtögetni a holmikat vipe után, hogy legyen nagyobb tároló, egyszerűbb megvenni a tároló bővítést, rengeteg időt spórol, talán a decemberi frissítéstől nevezhető késznek is, de pl. mászni még mindig nem lehet, csak ugrani 😄
- GTA Online-hoz jött bőven kontent, de shark card helyett inkább fizetős csalást vettem.. unalmas is lett tőle a játék..
aztán mivel vettem egy Series X-et, így megvettem konzolra is jóárasítva, így tisztán sokkal jobb móka, bár sokáig nem bírom a grind-olást, de a nagy nyílt világ és a sok kontent változatossá teszi, hihetetlen hogy már 8 éves játék, kíváncsian várom a februárra igért grafikai update-et, bár a GTA3 Remastered után erőteljesen félek tőle 😄DDD
gyakorlatilag semmi más új játék nem érdekelt, még a gamepass-ban lévők se, nagyjából képben vagyok, stream-ekbe beleszoktam nézni, meg nagy bejelentős eseményekbe, de nemigazán hoznak lázba az alábbi címek 😄
"Nulla tenaci invia est via"
2. Deathloop
3. Forza H 5
4. Gunfire Reborn
5. Valheim
6. Dreamscaper
7. Curse of the Dead Gods
[merlinw.org]
2. Halo Infinite
3. Dungeons & Dragons: Dark Alliance
4. Last Stop
5. The Artful Escape
6. I am Fish
7. Unpacking
más ideivel nem toltam
GOTY: It Takes Two - legjobb co-op játék, amit valaha játszottam. Minden pálya mesterien megalkotott, folyamatosan újuló gameplay elemekkel.
2. Metroid Dread
3. Returnal
4. Resident Evil Village
5. Chicory: A Colorful Tale
6. Psychonauts 2
7. Ratchet and Clank Rift Apart
8. Life is Strange - True Colors
Említésre méltók még: Mass Effect Legendary, Nier Replicant, The Medium, Super Mario 3D World, Lone Echo 2
Év meglepetése: Guardians of the Galaxy
Plusz van még egy csomó bepótolandó, mint a Lost Judgment, Tales of Arise, Hitman 3, Haven, Little Nightmares 2, Persona 5 Strikers, Death's Door, Deathloop, Inscryption, stb. Ezek közül az első kettő fog először sorra kerülni.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2021.12.25. 13:49:31
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.12.25. 11:03:26
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2021.12.21. 16:56:33
Nekem ez lenne a legjobb tippem, mondjuk magyar feliratot a steam verzió nem tartalmaz.
Hasonló játékok: (A korszakokat nem tudom mert számomra ezek foshalmazok így nem érdekelnek csak a címek rémlenek)
Europa Universalis széria
Crusader Kings 2
Victoria 2
Steel Division
Making History: The Great War
Panzer Corps
Meg sok más Googleba : Games like HEARTS OF IRON IV és többszáz között keresgélhetsz tuti ráakadsz
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.12.20. 20:46:02
Panzer General 1 vagy 2 (bár ez tényleg elég régi)
Company of Heroes -ra tippelek leginkább én is.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2021.12.20. 20:14:14
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
* Codename: Panzers - Phase 1/2/3 - (magyar fejlesztesu jatekok)
* Company of Heroes 1-2
Lehet nem ez a megfelelő topik, de nem találtam alkalamsat, a kereső nem dobott fel.
Egy játék megkeresesésébe kérnék segítséget, aminek nem jut eszembe a neve.
A játék hasonlít a Hearts of Iron IV-re, ugyan úgy második világháborús, magyar feliratot tartalamzott, vagy jött ki hozzá magyarítás, ugyan úgy volt a térkép nézettt a játék menet is nagyon hasonló volt, de egyszerűbb.
Köszönöm a segítséget és még egyszer elnézést, ha nem ez a topik a jó rá.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.12.18. 17:23:35
[merlinw.org]
Could GDPR policy erase your games? It happened to an Ubisoft customer
Összefoglalva, alapvetően semmi értelme/haszna levenni terméket accountról, csak meló van vele részükről. Néha vannak túlbuzgó menedzserek, de kb ennyi a történet.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.12.18. 16:56:53
[merlinw.org]
Ez csak azt jelzi, hogy nem nagyon olvasgatod fórumokon mások írásait. Különösen PH-n volt sokszor jelezve, hogy tévesen megvásárolható/megszerezhető címeket vettek vissza.
//szerk.: és nem kizárt, hogy az RDR2-vel kapcsolatban is olvasható lesz.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2021.12.18. 14:17:54
Ennyi idő alatt elég sok fogyhatott már ebben a koncepcióban az epic is látja hogy refund hegyek vannak (már ha vannak) csak jelezték volna a rockstar felé hogy hé valami nem ok. Mondjuk számomra lényegtelen ugye az epic miatt
Mert az biztos, hogy lesz retorzió.
Ez csak új vásárlóknak van egyébként?
"beléptem a RDR Online-ba és az RDR2 10k+ vagy 22k rockstar store-ba"