311802
-
#311596 Gran Turismo 7-et csak azért vettem lemezesen, hogy betegyem a polcra a többi közé a tokot.. azóta is bánom, mert mindig bent kell legyen a lemez ha játszani akarok vele, ráadásul digitálisan olcsóbb is lett volna, mondjuk így meg kaptam kulcstartót, kulacsot, sőt még plakátot is, a kulcstartót legalább használom
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2022.06.07. 18:42:09 -
MrAndree #311595 Nem is emlékszem mikor vettem utoljára lemezes játékot. Szerintem volt vagy 3-4 éve. -
#311594 Sajnos igen. A topik csak "lekövette" a változásokat. A régi felhasználók már nem igazán aktívak, az új generációk számára a fórumok és fórumos közösségek pedig már nem érdekesek. Náluk már csak a közösségi oldalakon való görcsös megfelelés a lényeg (Facebook/Twitter/Insta/Tiktok követések, lájkok, ki mit rakott ki magáról).
De a videojátékipar is rengeteget változott az elmúlt 10 évben. Ide többnyire egymás, újonnan vásárolt eredeti játékát/kollekcióját jöttünk megcsodálni és átbeszélni, de ezekkel a "streaming" / bérleményes havidíjas előfizetéses rendszerekkel - illetve az egyre kevesebb fizikai megjelenéssel mára ez is elhalt.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.06.07. 18:26:55 -
#311593 7+ évvel ezelőtt hunyt el.
Totti5 ~5 évvel ezelőtt. -
Kissssss0 #311592 nem ő volt az aki meghalt néhány évvel ez előtt? -
Evoluti0N #311591 Ne is mondd. Második oldal alján már több, mint 1 éves kommentek vannak. -
#311590 Ott azért Sir Quino Jedi hiánya is hozzájárult. Szerintem. -
#311589 Egyet kell értsek - én értetlenül álltam a belső harcok előtt (volt hogy kirobbantója, volt, hogy szenvedője, de legtöbbször lezárója voltam).
Nagy fájdalmam volt, hogy Tinman távozott. -
Kissssss0 #311588 miután tinman-t kiutálták innen, ez várható is volt.
pc leáldozott topic is hasonló sorsra jutott miután nem tudtak az emberek megférni egymás mellett, az is ment a levesbe. -
#311587 Hát igen - az OFF témákat átvittük az "OFF-TOPIKUNK"-ba, és ezzel ki is halt itt a beszélgetés.
Amúgy "odaát" sem pörög már az élet úgy, mint régen.
-
ToxiMaxi #311586 Jól kihalt ez a topic (is)... pedig az egyik kedvenc olvasmányom volt.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2022.06.07. 14:49:02 -
#311585 hüm -
#311584 "Elden Ring has reportedly sold 10 million copies on PC in a week"
"A couple of days ago, we informed you about Elden Ring surpassing 5 million sales on PC. And yesterday, SteamSpy updated its data, revealing that the game has sold over 10 million copies on Steam in just a week." -
#311583 Én is rühellem a horrorokat. Ez egy szolidabb, inkább sztori orientált cucc. Még Game Passban toltam ki azt hiszem és kedvet is kaptam a többi részhez annyira megtetszett. Picit olyan mint egy TellTale cucc, csak hátborzongatósabb. -
#311582 Arra gondoltam, bele is olvasgatok párba. -
Anonymusxx #311581 Én annyira nem adok az értékelésekre, általában csak azt nézem hány %-on áll a steamen...
-
#311580 A Nebuchadnezzar-ra sajna olvastam olyat hogy ok, a UI ki van pofozva de sok szempontból visszalépés a régi Pharaoh és társaihoz képest.
Red Solstice 2 review-k alapján szintén elég határeset.
Horror nálam kilőve.
Police Stories - egész jónak tünik, de ha hasonlót (top-down shooter) tolnék akkor ott az Intravenous a könyvtáramban.
Igazság szerint ja, nem rossz már a két jó cim sem, de az igazi az lett volna ha az egyik kisebb helyett betolják a Huntdown-t a most futó másik bundlijukból. -
Darun #311579 Már a Mass Effect miatt megéri sztem. Ha jól emlékszem, legutóbb akciósan is 30 ojró felett volt az ára. Én még vártam volna pár évet a megvétellel, mivel épp 2 éve pörgettem újra a szériát. Valószinű mire legközelebb előszedem, addigra amúgy is lejjebb menne az ára. A többi játék sem tűnik rosszank, mondjuk a SpongyaBob nem hozott lázba. A februári után ez elég erősnek tűnik. -
Anonymusxx #311578 Ami engem érdekel az első kettőn kívűl:
a The Dark Pictures Anthology: Man Of Medan - ez egy komolyabb horror game, ezt ajánlom,
Red Solstice 2: Survivors - nem tudom milyen, de gameplay alapján kell..
- Nebuchadnezzar
- Police Stories
Ritka az olyan hogy majdnem minden kelljen, kettőt nem kell csak -
#311577 Első kettőn kivül melyiket tudod ajánlani? Az épitgetősnek tuti utánaolvasok majd még mondjuk. -
Anonymusxx #311576 Elég komoly lett a Humble Choice !
https://www.humblebundle.com/membership/march-2022 -
#311575 Isten éltessen sokáig! ;) -
#311574 -
#311573 -
#311572 HBD! ;) -
#311571 Köszi! -
#311570 Boldog születésnapot :) -
#311569 Készülnek már eszközök, mint a Methuman, hamarosan eljutunk oda is. UE5 + Metahuman már bétában / early acces-ben van.
-
#311568 De ez nem ingame, nem? Az animációval van inkább a "gond" már, legalábbis ott lóg ki nagyon a lóláb. Persze kivéve az LA Noire-os technikát, de gondolom nem véletlenül nem terjedt el széles körben... mármint arcokat fel tudnak venni de komolyabb mozgásokat gondolom nehezebb. #laikus -
#311567 More: (9GAG)
Cím: "Evolution of gaming graphics!"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2022.02.19. 15:16:31 -
#311566 Csak érdekességként: Aloy-ról van szó (továbbra is)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#311565 Nem lehet kizárni ezt sem. -
nxs #311564 "egy Transformers és Éhezők viadala meg FC Primal rajongó felemeli a kezét"
Vagyis egy 14-16 körüli kislány :D -
#311563 Az a hackereszköz (nem játszom a játékkal, csak streamben láttam, egy Tallneck fejébe szúrta bele és akkor át tudta állítani a saját oldalára). -
#311562 Az egész játék koncepciója WTF.
Lelki szemeim vetítővásznán ott a jelenet, amikor ülnek benn a teremben a kreatívok, és az erőlködéstől patakokban az izzadság, hogy mivel is legyen az új IP kiemelkedőbb a már meglévőknél, és akkor...
...egy Transformers és Éhezők viadala meg FC Primal rajongó felemeli a kezét... -
#311561 Persze, értem, de azért számit hogy adott ember esetében megy -e a suspension of disbelief. El tudnám képzelni úgy hogy a robotok mondjuk csak bossok lennének és nagy effort kellene a kinyírásukhoz, a' la Predator 1, de hát nem játéktervező vagyok (sajnos) :)
Amúgy nem kötekedés, csak legyen má' valami beszélgetés is néha :)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2022.02.19. 12:20:05 -
#311560 Tudnivaló, hogy játékban kár keresni a hibát/logikát, de:
Engem már az meglepett az első pillanatban, hogy fém robotokat nyílvesszővel... (tök mindegy, milyen "mágiával" ruházzuk fel azokat a vesszőket)
Logikus az lenne, hogy elpusztíthatatlanuk a páncélzatuk miatt -- játékmechanika miatt meg: vannak "sebezhető" pontjaik, meg azokat jelző rendszer, meg...
Nyilván, ha az bot, akkor ugyanezen elv alapján azzal is azt kell tenni, mint a nyíllal... -
#311559 Azzal a bottal mit csinál robotok ellen? Vagy csak sánta?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2022.02.19. 11:21:52 -
#311558 2017 vs 2022
The same energy!
(A Forbidden West a PS5-ös verziót rejti, csak itt már nem feliratozták a fémtokot).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.02.19. 10:18:31 -
#311557 Olcsóbban is meg lehet úszni, ha csak a játékok a fontosak. Lengyel előfizu éves szinten 4000 Ft, a török havi szinten 150-200 Ft, ott nincs éves előfizetés, viszont kínlódósabb (török cím, telefonszám kell hozzá). Leírás itt. Persze ezzel is jár a Prime VIdeo, de kellemetlenebb egy picit használni és lehet picit kevesebb rajta a magyar tartalom.