Nekem is megvan a full Pillars, direkt megvettem hozzá a kieget, dícsértem is itt a fórumon, de amikor az alap lepergett csak-csak félrettem és nem folytattam. Közben sorakoznak a könyvtárban a jobbnál-jobb címek amikhez, ha mindent maxra kijátszok valószínűleg hozzájuk sem tudok nyúlni ebben az életben. De nem ez volt a fő szempont, tényleg ráuntam egy idő után. A kiegek már nem olyan lelkesedéssel peregnek, mint amikor elkezdek valamit. Így is lesznek olyan címek, amik örökre a könyvtárban maradnak úgy, hogy nem nyúltam hozzájuk.. Szerintem mindenkinél.
Kíváncsi lennék neked hány cím várakozik most és látsz-e reális esélyt, hogy valaha kijátszod fullra őket. És itt elsősorban azokra gondolok amikbe tényleg 100-200+ órát bele kell tenni a munka, család mellett. Azaz a maximalizmus itt azt jelenti, hogy inkább bele sem kezdesz, még ha érdekel is, ha nem játszhatod ki teljesen?
De van ellenpéda is. A Witcher III első kiegészítője számomra hangulatosabb volt mint az alapjáték. Imádtam. Azt kár lett volna kihagyni. Utoljára szerkesztette: wantonly, 2020.03.11. 12:39:54