Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
[merlinw.org]
20 eu, ezt lehet hogy beszerzem, amúgy is belekezdtem a 40k könyvekbe...
Ez a "bolti".
Ha az érdekel amit én vettem évekre előre akkor hardveraprón kell musztii kollégát keresni ő tud olcsón szerezni ,de persze csak akkor ha valakivel felezel mert egyedül nem 572ft/hó hanem a duplája... de még így se eredeti 4190 ft-os havi áron lesz
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.03.07. 08:56:51
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2021.03.07. 08:50:31
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Most mivel nincs VGA a gépben vettem Series X-et és 2024.02.02-ig vettem Game pass ultimate-et majd kiírtam facebookra aki akar home-olni felesbe nyomhatjuk. Így lett ~572ft/hó a dolog 2024.02ig...<#taps>#taps>
Rendes tőled!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
https://redeem.microsoft.com/?wa=wsignin1.0
Nekem jól jött volna, de mivel ultimate, így meghagyom olyannak akinek van xbox is, nem csak PC.
Fájdalom mentesen : GDRQH-VYDGH-3XVJG-M9DKT-FP2MZ
Engem ha annyira érdekelne valami, tuti, hogy epic-en játszanám végig, mint ahogy GOG-on is, Uplay-en is, Originen is játszottam már. Igaz, hogy Steam-en toronymagasan a legtöbbet, na de tényleg, mekkora az egyes platformokon elérhető játékok listája?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Tim Sweeney elég nagy karakter ahhoz, hogy csak úgy eladja a céget, inkább csődbe viszi, ha más út nincs, én is ezt tenném 😊
Mondjuk ez a szám így magában elég tré egyébként mert én pl arra asszociálok ebből hogy teszem azt van egy 60$-os game akkor az a 260 millió $-os user spendből annyit tesz hogy eladtak belőle 4.166.666 millió db-ot... Nos ezt vetítsd le egy évre a címekre bődületesen kevés kevés.
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.03.04. 18:18:57
Why so serious?
Én még nem láttam, vannak 1 hónappal ezelőtti számaik, szerintem nem vészesek, bár tény hogy Steam-hez képest még a kanyarban sincsenek, de azért már inkább rájuk mondanám, hogy nyaldossák a Steam partjait 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.03.04. 17:13:58
Nem védeni akarom az Epic-et most, mert látom hogy miért inkább az Apple/Google-nek van igaza jogilag, de ha nem lehet perelni sem őket, akkor hogy jönnek be új szereplők a piacra? Kinek jó az ha évtizedekig be lesznek betonozva ezek a szereplők? Költői kérdések ezek...
De a többivel egyetértek, és még annyi kiegészítés, hogy ha nyerne az apple vagy google vagy mindkettő ellen az epic, akkor az ms/sony/nintendo hármas felkészülhetne, mert még ők olyan hw gyártók, ahol csak a saját boltjukban lehet sw-t árulni a megfelelő jatt leadása mellett, szóval még nekik van ilyen "monopóliumuk".
Szóval az epic szépen bedöntené az összes ökoszisztémát a saját haszna érdekében, és a felhasználói bázisával zsarol.
Félretéve a kapitalista óriásokat, itt sem az Epic a jófiú. Ahogy írja a cikk is az üzlet az üzlet. Ha nem tetszik bontson szerződést és oldja meg a terjesztést maga, de ne pereskedjen. Főleg hogy mindkét vállalat kb zsebpénzből fel tudná vásárolni az Epic-et ha akarná.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.03.05. 13:39:30
[merlinw.org]
Még mondtam is hogy milyen érdekes hogy a googlenak fizetni büdös ds bezzeg a fél világot lefizetni az bezzeg menő.. Arra nem büdös a zseton. Férgek na
Akit érdekel a hír részletesen, illetve az ember az Epic mögött, az olvassa el ezt a meglepően jó (ahhoz képest, hogy CNN) cikket itt.
https://www.youtube.com/watch?v=78jEGXWRL-o&t=3942s
Linkek a leírásban.
Azért ez nem semmi... Amúgy nem tudom mennyire van kész...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2021.02.19. 14:17:57
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Nulla tenaci invia est via"
"Nulla tenaci invia est via"
Picit könnyűnek éreztem,viszont legalább rövid (main + sub ~20 óra...Gujian 3 80 óra volt) A story kellemesen faék,könnyen érthető. A harcrendszer gördülékeny viszont brutál OPk a skillek.
Summa summarum : Jól szórakoztam ismét,kellemes kikapcsolódás volt egy olyan játékkal ami nem akar semmi többet.