Persze, hogy sírnak. Szanaszét csapták az amilázukat, hogy PS4-en mennyire üt a játék. (Megvettem, 1 órát se bírtam a techno miatt, a konzol közben elviselhetetlenül süvített, túlharsogva a tv hangerejét is.) Nem üt az semmit... a szintet, alulról. Nem arra való, nem bírja szerencsétlen rom. De, de megvan a fix 30... jó, de itt most nem az IQ-ról van szó. De, de megy 4k-ban! Igen, mintha járókeretet adnál Jason Stathamnek... nagyon méltó lenne hozzá tényleg -.-
Innentől foga a lehetőség adott. Ha elcseszik, mint a Nier-t, akkor köszönjük szépen, de ilyen portokat a Sony-tól se kérünk. Ha nem cseszik el a Death Stranding-et és a HZD-t, akkor az kisebb csoda lesz. (Mondjuk a Nioh-t nem cseszték el, sőt a PC-s a superior!) Igen, tudom, hogy különböző kiadókról és fejlesztőkről van szó!
Viszont szerintem ebben lesz egy kis szándékosság, mint a Nier esetében, hogy végül az legyen a konklúziód, hogy gyere inkább vedd meg konzolra, hát eleve arra kellett volna, hiszen a PC-s verziót le sem szarjuk igazából.
Amire nagyon jók az esélyeink az a Death Stranding PC-s portja. Az 505 Games nem kutyaütő bagázs, kizártnak tartom, hogy elszúrják, főleg, hogy 60€-s nyitón kezd a játék, itt nem lehet szarakodni fosporttal. Nyilván Day1 lesznek bugok, de szerintem 1-2 hónap és superiornak kell lennie.
Na a HZD-nek rosszabbak az esélyei... a PS Mobile Inc, amit eddig PC-re letett az finoman szólva, se túl acélos. Nem tudom képesek lesznek-e felnőni a feladathoz.