• Tinman #310446
    My Friend Pedro lepergett. (Normalon. Kb. 4 óra volt.)

+ Alapvetően ez ilyen Max Payne cucc, csak 2D-ben, ami ahhoz képest, hogy flash játék volt, rendesen felkokózta magát.
    + Gyakorlatilag HIBÁTLAN gunplay!!!
    + Őrületesen fasza soundtrack, ami ide annyira illik, hogy beszarás!
    + Rendkívül sodró és dinamikus játékmenet! Ha jól csinálod szinte az egész pályát aktív fókusz mellett (lassítás) leduthatod, amitől az egész valami fennkölt, de mégis brutális haláltánccá válik. De ez minden játékban igaz tud lenni, ahol a jó gunplay és a lassítás jelen van!
    + Kiváló irányítás, de ide ez kötelező, különben megőrülsz.

- Irgalmatlanul kevés és ötlettelen ellenfél.
    - Folyamatosan az az érzésem van, hogy LVL1, LVL2-öt tolok... az egész nem nagyon képez egy nagy kerek egységet, hanem inkább csak pályák halmaza.
    - Valahol a csatornás rész után kezdtem azt érezni, hogy kezd kifáradni a játék, mer' igazából 3123122x csinálod újra és újra ugyan azt, ami persze ennyiszer is látványos és wow, de mégiscsak egy idő után fárasztó.
    - Sokszor éreztem azt, hogy stock assetek vannak elém pakolva a Unity motorból.
    - Érdektelen történet. De nagyon.
    - Legalább annyira érdektelen, mint maga a főhős.
    - A "candy" pályáktól a víz kivert. Nem tetszett. Erőltetett volt, untam.

7.5/10 és be kell valljam a Guns, Gore & Cannoli-t gyakran jobban élveztem. Egy picit többet vártam, kissé csalódás. Ez a játék a Shadow Complex nyomába se ér.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.03.08. 11:19:02