-
Az Assetto Corsa és a Forza is igényes darabok. (Term. messze nem hibátlanok.) Ha gondolod legalább 10 pontban leírom, hogy miért igényes darabok. Nem számít, mit szeretünk jobban, mert mind a kettő bőven túlmutat a Big Rigs: Over The Road Racing-en. Azt látjuk, hogy mi a rakás szar, pontosan meg tudjuk mondani mi a rossz benne... miért lenne ez másképpen a pozitívumokkal? Nincs másképpen. Akkor sem, ha mi nem szeretjük az adott stílust. Pl. nem szeretem a PES-t, de annak alapján, amit láttam és olvastam róla, az utolsó ami eszembe jutna róla az, hogy igénytelen. Igényes. Nem nekem szól, de amit előad azt igényesen teszi.
A piros rózsa azért szép, mert nem egy nyálkás rothadó bikahere. A piros rózsa önmagában közöl egy rakat pozitív dolgot (tökéletesség, miközben nem szimmetrikus, bódító illat, kitűnik a többi növény közül, etc.), míg a nyálkás rothadó bikahere erre értelemszerűen nem képes.
A Forza azért nem igénytelen, mert egy autós játékhoz képest is őrületesen jól néz ki, szinte ott ülsz a kormánykerék mögött, a vezetési élménye és a fizika nagyon jó, noha nem éri el a Gran Turismo szintjén, de lényegtelen, mind a kettő igényes cucc. Aztán említhetném még a bazi nagy nyílt világot, a rengeteg tennivalót, amit egy autós játékban nem is annyira egyszerű megoldani.
A BG 3 nem szar a Lariantól, hiszen még meg sem jelent, de örülök, hogy eljutottál már te is erre a szintre, hogy kiforgatod a szavakat. Következőnek javaslom a faszozást, helyesírás kártyát, kor kártyát, családi háttér körbejárását, meg az összes több gerinctelen patkány húzást, amit az SG-n 1-2 arc büntetlenül megenged magának.
A BG 3-ból amit eddig a videóban láttunk, az nem BiS és BioWare stílus, hanem Larian stílus. Ennek a stílusnak is megvan a maga helye, úgy hívják: Divinity franchise. Amit láttunk az alapján többször is elmondtuk, hogy ettől ez még lehet egy jó játék és vesszük is, de ez eddig NEM BG! Reméljük az lesz belőle.