• Tinman #310061
    Akkor itt lehet a difi... sokszor hallok M. Richárdról, meg Rogán Cecről akaratlanul, de eszembe nem jutna rájuk keresni. Már kép alapján is mind a kettőt egy másik valóságba helyezném át, ahol pl. nincs a légkörben nitrogén. Az előbbi hsz kapcsán viszont, hogy válaszolni tudjak rákerestem Tirexire ez tény.

De azt még meg is értem, hogy rákeres valaki Kiszel Tündére... de, hogy külön topikba jár, ahol együtt lehet utálni az nekem durván keménynek tűnik. Grebber ugye nem gyárt tartalmat, leírja a véleményét és leszarja, hogy elolvassa-e bárki, vagy sem, leírja, mert joga van hozzá és pont ez a fórum lényege... mondjuk ebben feltétlenül osztom ezt a nézetét. Aki akar reagál rá, aki nem az meg halad tovább.

Pont ma olvastam egy blogot, ahol tök korrekt módon, meglepően intelligensen kifejtették a hozzászólók, hogy mely pontokban téved a szerző. Reakció: Komment szekció teljes beszüntetése. Értelmes. Tele van az ország ilyenekkel... ezeket gyártják vajon valahol? Vagy ez egy külön faj? Ezek lennének a gyakran ismételt kérdések emberek?
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.23. 17:17:56