Én ezt tökre megértem... azt viszont a kezdetektől fogva nem, hogy mennyi energiát beletoltak sokan az utálatába. Ha jól rémlik még volt valami topik is, ahol lehetett utálni. Holott csak idióta. Szerintem tök joga van hozzá, hogy idióta legyen és leírja, elmondja a hülyeségeit. Alkotó munkát ugyanis nem végez, nem árul terméket, nem árul szolgáltatást, így igazából senkit nem zavar. Erősen más kategória, mint egy Deep Silver...
Az van, hogy ti tettétek őt "naggyá". Ha jól tudom a hazai YT-on volt idő, amikor talán a legnézettebb csatorna az övé volt. Ti csináltatok egy hülyéből hírességet. A ti hibátok. Teljesen. Ha soha nem kattintottatok volna, ha teljesen ignoráljátok, akkor seperc alatt rájött volna, hogy idiótasággal nem lehet pénzt keresni. De nem... ti megmutattátok neki, hogy SOKKAL jobban lehet kreténséggel pénzt keresni, mint értelmes tartalommal. Köszönjük!
(9Amúgy soha nem láttam egyik videóját sem, max egyszer egy részletet valami PC build témából, de azt is ti linkeltétek még régen.)