• Tinman #309955
    Derék ^^

NOLF az nagyon alapvetés volt... abból csinálna a sok kretén remastert ne az Assassin's Creedből -.-

Thief: Az életem egyik legmeghatározóbb játéka. Az ÖSSZES részt végigtoltam. Az 1-2 még régi vágású, de rendkívül különleges darabok, helyenként sajnos túlságosan is rétegjátékok, így nem hiszem, hogy itt pl. olyan sokan végigtolták volna őket. A 3. rész már jóval modernebb, lendületesebb, igazából azt mondanám kedvencnek. A 4. rész nem rettenet, de hiába szebb, számomra mégis kevesebb, mint az elődök... picit sótlan, picit érződik már rajta az open world quest őrület és túlságosan erős a kari is, így aki olyan elvetemült, annak sunnyognia se sokat kell. Régi Thief-ekben hamar jégre tettek, ha nem sunnyogtál. A 4. rész nekem arról emlékezetes, hogy annyira leült a közepe felé, hogy végül elnyújtva, majdnem 3/4 év kellett ahhoz, hogy befejezzem.

Deus Ex alapvetés, Far Cry nekem viszont valamiért nem üt be. Az 1. részt anno a látvány miatt letoltam, a 2. részt félig, de irgalmatlanul beleuntam a respawnba (pl. respawnoló dzsippes enemy), a 3. részt toltam talán 3/4 órát, de jött más, ami könnyen elfordította a figyelmem róla, a többibe bele se szagoltam, meg se vettem őket.

A Doom nekem irgalmatlanul betalált. Az egy dolog, hogy gyak. miatta, meg a Kyrandia miatt lett PC-m (és így egy elbukott angliai utam), de minden pixelébe bele voltam buzulva, amikor csak lehetett azt toltam. Mondjuk nem csak nálam ütött be... aki kicsit is a PC közelébe jutott, az Doomozott, hogy aztán amikor nullmodemmel összekötöttük a gépet, akkor meg multiban élvezkedjünk. Szerintem az a játék a korát megelőzte, de még a zene terén is. Egy instant hall of fame az egész cucc. (Sajna mégis rengeteg dolgot elfelejtettem belőle.)

A Doom 3-at még letoltam, aztán a több téma már nem érdekelt.

Ja még annyit akartam mondani, hogy nekem a Quake pl. nem jött át. Multiztam vele, toltam a single-t is (végig soha), de egyszerűen nem... szívesebb toltam még akkor is inkább DN3D-vel, vagy Doom 1-2-vel multiban. Utána persze letoltam a Quake single tartalmakat rendre, de egyik se volt túl maradandó.