• Zóanagyvarázsló
    Itt senki nem ver át érdeklődésre, ha bármelyik érintett DLC-re rákattintasz (ugye, ha megveszed, jó eséllyel megnézed előbb, hogy mi az), akkor fel is dobja a csomagot. Nem ellened kötözködöm, engem is zavar így az adatlap, csak azt mondom, hogy jogilag elbukna ez a harcod. Muszáj azt hinnem, hogy ha perelnél, akkor nyernél?

Szó sincs erről. Van belőle bundle, eldugva, a drágább pakk viszont az arcodba tolva.

Itt a bundle bundle-re gondoltam, amilyen a sok sallanggal megdobott Collection is a játékból. Legalábbis hiányoltad (én is), hogy nincs olyan konstrukció, melybe beszámítják a meglévő DLC-ket is.

Erre kiderül, hogy mégiscsak ismered, a hátteret, csak inkább játszod az értetlent.

Nem azt nem értettem, hogy mi a baj az Epickel, hanem hogy miért kellett ennyire kiakadni most, egy ennek a mértékénél számomra kisebbnek tűnő probléma miatt. Kíváncsi voltam, hogy van-e más is a háttérben. Azt a választ kaptam, amire számítottam, de azért kíváncsi voltam, hátha lemaradtam valamiről (az utóbbi hetekben sem voltam túl aktív itt), nem látatlanban akartam értelmezni a motivációidat, hanem a saját előadásod alapján. Ezt nem tartom inkorrekt eljárásnak, de ha te úgy szeretnéd, legközelebb eldönthetem inkább magamban, hogy mire gondoltál.

Feltétlenül azt kívánom, hogy eztán az összes IRL vásárlásodkor szívassanak meg így és vetessék meg veled ugyan abból a 2x annyiba kerülőt, miközben a polc másik felén ott van u.a. feléért. ;-)

Hát igen, akinek jogilag más az álláspontja (a nem általa hozott jogszabály alapján), és még más stílusban fogalmazza meg az egyébként a tiédéhez hasonló véleményt, az ezt érdemli szerintem is. Ezen nincs mit vitatkozni ;)
    Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2020.02.14. 11:40:35