• Tinman #309699
    A season pass tudtommal azt jelenti, hogy a t. vevő a már létező és a jövőbeni DLC-ket is megkapja. Abszolút gerinctelen üzleti magatartás az amit a UBI csinál és nem először.

A kényszerességem abszolút jelen van, amikor egy játékból sztorit content hiányzik. Hát azért játszom egy játékkal, hogy bármi, ami a történettel kapcsolatos, annak egy mellékszála, vagy kiegészítése is a szemem elé kerüljön.

Egyetlen AC-t maxoltam ki, az AC 2 GOTY-t, de a vége felé már ott is bántam, hiszen órákig csak elhagyott vackokat szedegettem fel. A Black Flag-ben kb. 92%-ig jutottam utána már ott is munka lett volna kimaxolni.

A Syndicate-ben is minden sztori témát megoldottam, az utamba kerülő dolgokat felszedtem ott 83%-on, a Ripper DLC-ben 93%-on zártam. Szóval annyira nem vagyok én messze a 100%-tól, ha a játék jó, de ha tudom, hogy kimarad egy történet szál, az rettenetesen zavar.

Szerintem ezt a játékot most én jegelem és kivárom, míg lesz a Deluxe-ra akció... abból még 20% és akkor azt mondom, hogy azt a pár €-t megéri, de 10€-t? Ritka pofátlanok!
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.02.08. 09:37:40