-
Andule #309637 En csak igy filozom (nyilvan semmi biztosat nem tudok) de az nem eletszerubb/elkepzelhetobb h az Epic az ilyen kvazi valodi huzoneveknel odamegy az adott ceghez, h "Te figyu, mit szolnatok hozza ha mi hozzatok vagunk X millio dodot cserebe az adott napon 0:00-tol 23:59-el bezarolag barmelyik kedves user-unk beaktivalhatja a platformunkon ezt a csuda jatekodat? Hmmm, jo mi? Kingdom Come, az egesz fasza kis cucc, nem? Legyen akkor 20 misi." a kiado meg igy hummog magaban, h "hat a megjeleskori arat ma mar a kutya nem fizeti ki, uj eladasaink kb akkor vannak mikor dobunk ra egy 65-75%ot es az is inkabb karacsony kornyeken porog fel, ezek meg idedobnak hozzam X misit ugy h csak a kezem kell tartanom erte. A nap vegen persze majd megmondjak nekem az Epictol h hanyan aktivaltak a jatekot es ha akarom a telefonomon kiszamolhatom h tkp egy kulcsot hany koldokszoszert adtam el tenylegesen de annyira nem izgat mert ez igy most fix osszeg es az mindig jol jon h a studionk/kiadonk fejlodjon, fentmaradjon."
Es ha mindenki oszinten vegiggondolja akkor be kell latnunk h a KC:D barmennyire is fasza kis jatek (gamepassban probaltam ki osszel), de retegjatek. Egyreszt egy kozep-kelet-europai orszagban jatszodik a kozepkorban, raadasul RPG, de megis olyan h a karakterunk sok (fo)dontesebe nincs beleszolasunk mert a jatek egy tortenetet akar elmeselni es a narrativa megkoveteli ezt, igy aztan hiaba tunik open-world-nek sokszor iranyitva vagyunk megis. Raadasul probal realista lenni h a fene vigye el, ergo meg kell tanulnunk nekunk kardozni, ijazni, ra kell erezni amihez ido kell es ezt leszamitva sem egy feszes tempoju jatek. Amit mondani akarok h kvazi akit valoban erdekelt, mert erre a piaci rest betolto jatekra vagyott, jo esellyel vhogy beszerezte, kiprobalta mar. Olyan soher, meg mindig kivaro jatekosokat akik a DLC-s verzat akarjak berantani ossz 15 dollarert (mint en) sztem a kiado sem vivional mar, ergo tok jo otlet vmi kisebb, de fix osszegert eladni x peldanyt.