Előre leszögezem, hogy az ellenséges érzelmeim nem nektek szólnak, hanem ezeknek a moslékoknak.
Ó igen... az 1-2-3 ember csinálta "védelem" kártya. Tehát, ha én építek egy házat egyedül 15 év alatt, ami egy penészes, beázós, mindenhol zárlatos, szoruló ajtós, ablakos putri lesz, akkor az védhető azzal, hogy de hát egyedül csinálta? Ahelyett, hogy szólt volna egy brigádnak, akik az amúgy korrekt ötletből csinálnak egy szép modern jól működő házat 6 hónap alatt.
A probléma az, mint a legtöbb nograf indie játékkal: Adott egy ötlet. Pipa. Nem adott hozzá a technikai feltétel. Mit teszünk ilyenkor? Kalapolunk! Van erre 4323423. mód, hogy lehet annyi pénzt összeszedni, hogy az a játék úgy nézzen ki 2019-ben, hogy azt ember elé lehessen tenni.
Ez egy topdown "shooter". Nem véletlenül tettem be a 14 éves Shadowgrounds-t. A gaming industry ebben műfajban már rég meghaladta ezt a szintet, még akkor is, ha vannak ilyen próbálkozók, akik rendre összemaszatolják nekem a monitorom.
Ó igen... a sok "V". Az megint egy csodás állat. Jó, hogy a 34 éves Super Mario Bros-t hozod fel példának, az ugyanis gyermekkorom meghatározó játéka volt, végig is vittem kölyökként. Egy csoda volt. És némmá' mit tud még:
34 éves játék:
9 éves játék:
Hát mondjuk azt tudja, hogy iszonyat jól nézett ki, sőt még ma is jó ránézni! És akkor nézd meg a moslék VVVVVV-t. Egy hányadék. C64-en az ELSŐ platformer próbálkozások szintjét hozza, ami amatőr programozók követtek el! Ez stílus? Ez egy szarrakás. Vállalhatatlan undormány, ami már 1990-ben is rohadt kínos lett volna!
A Hotline Miami egy fokkal értékelhetőbb, bár ott is meghalt a grafikus... illetve elvették a pénzét, megerőszakolták és belökték egy feneketlen kút mélyére. Aztán elkészült a Kör. Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.27. 08:13:20