Előre bocsátom, ne várjatok tőle AAA szintet, mert nem az. Viszont szerintem tök korrekt kis játék lett, ami nagyon kellemes meglepetés a merő iszonyat Rambo után, amit ez a stúdió követett el, nagyon komoly fejlődés, le a kalappal.
A grafikától nem fog senki hanyatt esni, de a terminatorok pl. jól néznek ki, és sok pálya nagyon hangulatos, egy az egyben az első két rész jövőbeli jeleneteit hozza vissza, ami nagyon nagyon pöpec. A játkmenet rendben van, bár van egy-két elnyújtott pálya, főleg amikor mindenféle gyűjtögetős feladatokat kell csinálni, de ezek nem feltétlen kötelezőek. A történet tök jó, az első két film univerzumát követi, szóval nincs semmi "nem lesz háború. Jaj, várj, de mégis"-féle bullshit, és ez így is van jól.
Amit nagyon kiemelnék, az a hangulat, mert tényleg elismerésre méltó alázattal nyúltak a témához, süt belőle a franchise szeretete, ezt a játékot rajongók készítették, és érződik. Hangok-zenék telitalálat mind, rengeteg motívumot vettek át a filmekből, ez szintén jó. Vicces easter eggek is vannak benne, akik szeretik a filmeket, azok vágni fogják, jókat mulattam itt-ott.
A Steam 12 órát mutat, de én molyolósan játszom, és mindent megcsináltam, szóval az álag időt olyan 8-9 órára tenném, van elvileg több féle befejezés is. Szpoiler nélkül, a végjáték marha jó volt, igazi feeling bomba, a háttérben az epikus zenével, nagyon király.
Aki szereti az első két Terminator filmet, annak mindenképp ajánlom, mert itt megtalálja a számítását biztosan.