Hidd el én ezt tudom. De egész eddig a többség részéről én azt éreztem, hogy a 60 frémet tartotta kb. a gaming legkevésbé fontos pontjának, én meg örvendek, ha a fix 60 megvan, mert az már ellllééég jó. Nyilván a 144Hz meg még jobb, de a jelenlegi konfigokat elnézve űrtechnika szint. Vagy butítsuk addig a grafikát, míg a 144 frém meg nem lesz? Szerintem ez baromság. A magas minőségű textúrák, jó látótáv, magas anizo és élsimítás, legalább FHD felbontás és a 60 frém a cél. Leadni ezekből, hogy elmondhassam 144Hz-en tolom és lefolyik az amúgy pixeles randa kép a kijelzőről? Há' mi ennek az értelme? :-D
Egy esetben aláírom: Battle Royale cuccok, meg multis lövöldék. Aki ezekre gerjed annak nagy áldás már most is a csúnya küllem mellett elérhető 144 Hz, de a többieknek?
Igen, tudom, hogy tudja, de nem érdekel a 60 nekem EGYELŐRE tökéletes. Nem fogok itt önigazolni, meg hazudozni: A 300k-s VGA-val is KELL aprókat butítani és ésszel belőni a grafot, hogy szinte mindent maxra téve a 60 frém meglegyen.
Simán vannak olyan jó pár éves játékok, amik 4k-ban mindent fullra maxra tolva 30-50 között szánkáznak. Persze az ilyen MSAA, reflection quality, és társai értelmes belövésével brutál szép eredményeket lehet elérni, amit én le nem cserélnék magasabb frémre.