Lepergett. A sztori, atmoszféra, hangok, zenék, látvány a végéig superior (ahogy 4k-ban kinézett a final téma az beszarás), de mindjárt itt jön Zorrobomber, aki néha 2 pálcikás cuccokkal tolja és meghajol a pure, lecsupaszított gameplay előtt.
És igaza van, nem mintha ezt eddig nem tudtam volna, mert én is ezt vallom, hogy a gameplay mindenek felett, de nekem magasabbak az elvárásaim a küllem felé. Na de a Hellblade erre is jó volt. A Tetris-t, meg a sakkot jobban kívánom ezen "játék" után, mint eddig bármikor! Jöhet nekem szöveges kalandjáték is monokróm monitoron, csak többet ilyet ne, mint ez a Hellblade, mert ebben a gameplay olyan szinten low level, hogy tényleg nem értem miért nem lett akkor Vanishing of Ethan Carter, meg Edith Finch-szerű cucc inkább. A Vanishing pl. nekem nagyon bejött, nem akart ő több lenni, mint ami és nem is tettek bele kamu, időhúzó ostobaságokat, mint amit a Senua-ba.
A Resi 4 az mocsokjó. Anno PS2-ön toltam végig, az Ada Wong szemszöget is. Örökre kellemes emlék maradt. Zelda nekem must play majd, ha lesz Switch-em, de Pro/2.0-ról még mindig semmi, szóval talán majd jövő karácsonyra.