Hellblade: Tinman's* Sacrifice-nál hihetetlen, hogy elegendő 10 perc a játékkal és máris letaglóz. És ennek semmi köze az atmoszférához és a hangulathoz.
- Melyik univerzumban értelmezhető játékmeneti elem a következő? 2 út van egy rámpán.
1. út: 5 m séta után dead end, vége a rámpának.
2. út: 2 m séta után az "A" megnyomásával a player kivesz egy fabotot egy platform alól, mire az lenyílik és mehetsz tovább.
Ennél már az is jobb, ha simán csak mész előre.
- Volt most egy rész, ahol 5x haltam meg.
1. Nem tudtam, hogy időre megy, így kb. 5 mp körülnézés után kigyulladtam és meghaltam.
2. Rúnákat kellett időre keresni, rossz felé indultam.
3. Jó felé indultam, az első meg is lett, a 2. esetében egy zsákutcába futottam utolért a time limit.
4. 2 rúna meglett a 3.-at elszúrtam, mert kiderült, hogy bactrakeltem.
5. A káromkodás közben és a kontroller a képernyőbe hajigálásának vágya elvonta a figyelmem.
Korábban azt írtam, hogy nem szar, mert a szar az nem ilyen. Módisítom. Ez egy szar.
Nem kell rá válaszolni, megmagyarázni, mert nem vertek át, nem vagyok vak ;-) Ez nem egy játék. Semmi köze a játékokhoz. Ez egy film, amit a YT-on kellett volna végignéznem... úgy nem szar.
Ha elveszed belőle a csodás küllemet,sztorit, hangulatot, ami ugye a filmek jellemzői, akkor valójában ami játékként marad az egy lágy fing egy poros köcsögben.
Szerintem. Mert én így látom és ezt tapasztalom benne minden percben.
*Nyilván ez az egész az én áldozatvállalásomról szól, hiszen már rég a kukába kellett volna hajítanom, de azért, hogy szélesítsem a látóköröm letolom. Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.11.01. 10:54:43