• Árnyvadász
    Iratus: Lords of the Dead játékban elindult a Halloween Hunt. A képernyőn (fő és játék alatti) kell megkeresni rejtőzködő tököket és bizonyos összegyűjtött mennyiség után jár minden karakternek egy extra skin. Nagyon jól is néz ki. Jó ötletnek tartom ezt a megoldást. Jelenleg két karakternek tudtam kicserélni, mint csontváz, íjász. Azért is lepett meg ez a kezdeményezés, mert mikor megvettem ezt a játékot egy drágább változatba ruháztam be, amiben extra skinek is voltak az árban.

Most meg tulajdonképpen ingyen is hozzá lehet jutni, hiszen ezt az alapverziót megvásárló játékosok is ki tudják használni. (Az enyém a supporter bundle volt egyébként, ami több extra mellett az új skineket is tartalmazta.)

A játékot már többször reklámoztam itt, de alapvetően aki Darkest Dungeon orientáltságú, vagy csak szereti a nyugis, átgondolt, körökre osztott taktikai játékokat annak nagyon tudom javasolni. Grafika szerintem (rajzolt) telitalálat és ha jól tudom a Disciples (Zoo figyelj! úgy emlékszem az nálad betalált) fejlesztői is dolgoztak ezen a játékon. Az art tényleg hasonlóan ijesztőre sikerült.

Ismétlés a tudás anyja, link: Iratus

Az fontos infó lehet, hogy ez nem annyira nehéz, mint a DD, jóval megengedőbb, de természetesen kihívás itt is van. Nekem mindent összevéve sokkal jobban tetszik, tulajdonképpen az idei év egyik indie kedvence nálam. Még korai hozzáférésű, de sokszor újrajátszható és van benne tartalom.