Árnyvadász#308416
Én abbahagytam a Senua akármit vagy Hellblade-et. Mindegy is. Frusztráló volt az állandó szimbólumkeresés benne. A hangok egy idő után inkább idegesítettek, a harc meg olyan tudjuk le, oké, lehet tovább menni és.... és újabb szimbólumokat keresni, majd ezt összepárosítani. Kösz de nem akartam ezt tovább. Nem is értettem miért isteníti a szaksajtó, játékosok. Illetve részben igen mert: Oké a hangulat és a látvány valóban jó, meg a karakter kinézete, kínjai, érzelmei, gondolatai és a világ is elég érdekes. Ezzel szemben Lara is nézett legalább ennyire jól ki, ilyen szintű grafikát is láttam már máshol és még sorolhatnám. Maga a játék menete, mechanikája viszont egy merő borzalom volt. Talán még az elején érdekesnek tűnt ez, de egy idő után nagyon hamar elvette az ízét ennek a játéknak becézett, de igazából egy nagyon középszerű valaminek.
Az ilyen és ehhez hasonló középszer cuccokat szoktam otthagyni a negyedénél, felénél vagy előbb. Akkor már inkább játszok Lara kalandjaival harmadszor vagy egy jó kis Far Cry lövöldével ötödször, esetleg egy remek kivitelezésű indie játékkal, amiben élvezem azt amit csinálok, de a Hellblade ebből a szempontból (élvezeti érték) nagyon alacsonyan kullogott.