Rony94#308358
Nem gondolom azt, hogy a Rockstar-nak feltétlen kötelessége lett volna átportolni a Red Dead Redemption-t PC-re, de ennek ellenére rohadt bosszantó, hogy PC-n törtek fel annak idején és manapság így szarnak a fejünkre, beleértve azt is, hogy a GTA5 és az RDR2 is késéssel jelent, illetve jelenik meg számítógépre.
Én vártam, vártam és vártam hogy hátha bejelentik végre PC-re, de semmi, még az RDR2 PC-s bejelntésnél se volt semmi hogy tessék, itt egy 5000 forinttal drágább kiadás, csak ehhez jár egy RDR port is, nem, semmi.
A második rész lassacskán megjelenik, be is ruházok majd egy Steam-es verzióra, karácsony környékén. Addig meg jó lenne kijátszani az első részt, ha már egyszer se volt lehetőségem kipróbálni. Úgyhogy igénybe vettem a Playstation Now szolgáltatást. Nemrég lett csökkentve az előfizetési ára, szóval pont kapóra jött.
A 720p-vel még rendben is volnék, de ez a PS3-as teljesítmény, huhú gyerekek. Ez érdekes lesz PC-s játékosként (ahol nem érzek fix 60 fps-t, ott már rosszul vagyok). Ettől függetlenül meg próbálok alkalmazkodni a körülményekhez, mert a western műfajt nagyon szeretem és ezt a játékot is nagyon dicsérik az emberek, szóval kíváncsi vagyok.