• Tinman #308351
    Ez azért komoly parasztság volt. Abszolút kényszeresség eredménye, amiben vajmi kevés öröm volt. 1-2 multi meccs jópofa volt, többnyire agyatlan, ÓRÁKON át tartó farmolás, keresés, káromkodás és persze gyak. 3 végigjátszás eredménye.

A Bloodborne Platina Trofijának megszerzése egymilliószor érdekesebb és szórakoztatóbb, ugyanis a Chalice dungeonok bár mocsok önismétlők egy idő után, de legalább változatosság valamilyen szinten, főleg a nehezebb boss harcok.

De ez? Ez teljesen lélekölő. Anor Londo lépcsőin ha !200x! nem futottam fel akkor egyszer sem. Hiába volt rajtam a blue sentinel covenant flag, cirka 5 óra alatt amíg kifarmoltam az itemet, 4x ha beidéztek, akkor sokat mondok, ebből 2 teljes balfaxság volt a host azt se tudta milyen rendezvényen van, egy baromi sokáig tartott, teljesen kitakarította velem a pályát a host, a másik meg egy ilyen össznépi Anal Rodeo volt, ahol agyatlanul mindenki ütött mindenkit. És ez csak egy covanant története -.-

A legdurvább a Vertebra Shackle-ből 30 db. megszerzése volt, ami játékoskarrierem abszolút mélypontjai közé került, pont oda ahol a Demon Souls trofi + farm és a WoW sorban állás található. Ezt ugyanis a rendkívül alacsony droprate miatt (1% alatti!) multiban próbáltam sokáig megoldani. Napok gaming ideje ment el rá és lesújtó tapasztalatokkal távoztam. Az idióták koncentrációja ebben a játékban, multiban elképesztően magas. Korábban írtam róla, hogy mik történtek, így kb. 10 item után elkezdtem farmolni. Olyan 10-12 percenként, mely kb. 40-50 mob leölését jelentette (mindig u.a. a HÁROM!), esett egy ilyen szar, így ki lehet számolni mennyi ideig tartott és akkor a Sunlight Medal, meg a többi item farmjáról inkább már nem is mondok semmit.

Gamer pokol ez, amit az ember saját magának teremt. Mert ki kényszerít rá, hogy megtedd? SENKI. Ki várja el tőled? Senki! Ki ne szarja le, az eredményed? Mindenki leszarja. Akkor miért? Kényszeresség. Meg a perverzió, hogy a From játékok nehezek, hát nehogymá' én legyek pont az, aki nem maxolja ki a DaS 3-at, amikor a többi From játék már rég betérdelt, nem egy több platformon is.

Most lehetne róla olyan professzionális végigjátszást csinálni, amilyen a neten sehol sincs, azt garantálom, de minek? 60-80 embernek? Full free, mert a YT-nak 1000 sub kell és minden fillért ők tesznek el a munkád után? Hát nem. Ott rohadjon meg a köcsög YT ahol van!

Ja és: Ne. Maxold. Ki. Soha. Komolyan. Legyen eszed. Csinálj bármi mást, milliószor több értelme van.