• Tinman #308300
    Hétvégén összejöhet!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mivel vannak neki nagyszülők + keresztanyám is közel elé, így ha akarnám se tudnám nagyon kisajátítani, no meg Day1-tól embertelen anyás a gyerkőc. Elvan velem már akár 1 órát is (eleinte ez kb. 2 perc se volt), de aztán jelzi, hogy anya kéne. Ha felriad is éjszaka, sokszor próbáltam megnyugtatni, de esélyem se volt... nappal elfogadja a nyugtatásom és visszajelez, de éjszaka anya kell, de nagyon.

Szóval, nem tagadom, de mostanában is volt olyan szombaton, hogy látástól mikulásig toltam a gaminget, de mondjuk akkor vasárnap már alig, mert gyerkőcöztem amennyit lehetett.

Meg ne feledd, hogy a te lányod, éppen 1 évvel idősebb az én kisfiamnál. 1 év az mocsok sok idő, amikor itt hetek, hónapok alatt őrületes ugrásokat mutatnak be fejlődésben. Az enyém pl. nem beszél és nem jár... jó persze baba nyelven "beszél", meg feláll és ha van kapaszkodó akkor oldalazva totyog, de that's all. Rengeteg dolgot még nem fogad el, ahogy az olvasást is alig, a Duplot örülök, ha 10 percig eltűri. A mesés énekeket bírja legtovább, az akár 30 perc is lehet YT-ról. És tudom, hogy nem szabadna tv-ztetni és nem is néz tv-t, de YT-ról bizony kap napi 2x30 percet, mert rohadtul igényli, megnyugtatja, már pedig az kell neki nagyon mert a fogai kicsinálják, jönnek a rágók :-/

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.10.22. 17:07:52