-
"Ez az invade is egy tök nagy hülyeség, mert amikor a checkpoint közelében lófrálsz 1 db maradék varázsitallal és betámad vki frissen, nos az minden csak nem élvezetes."
Erre azért van item, és ne feledd, hogy ez a Demon's Souls óta így működik, éppen ez adja meg pluszban a játék nehézségét, mely egy idő után inkább élvezeti faktorrá válhat, ha kitanulod a mesterséged :-)
A Mound-Maker covenant esetében, ha beidéznek, akkor a szörnyek hozzád sem érnek, ellenben beleszaladhatsz az ütéseikbe, ergo sebeznek, de soha nem direktben. Érdekes élmény így átmenni 1-1 húzósabb pályán, hogy tulajdonképpen te is egy hentes vagy, aki ártatlanokat öl. Nem egyszer volt olyan, hogy megidéztek, azt hitték a lila színű jelemre, hogy valami spec. segítő kari lehet, köszöngettek, mutogattak, hogy menjünk takarítani a pályát... követtem őket egy ideig, majd orvul megöltem őket.
Akinek Vertebra Shackle covenant itemre van szüksége, az egy idő után lemegy az emberi moslék legaljára, ugyanis, alig 1% a dropja annak a szarnak, ha farmolnád, így "egyszerűbb" lehet multiban megszerezni. Aztán ahogy írtam, ezt cáfolom is, ugyanis a multi az elmebetegek játéka lett és nem mondom, hogy emiatt a covenant item miatt ennek nem lettem én is a részese! Sok óra farm után eljutsz ugyanis olyan állapotba, hogy a játékon belül BÁRMIT megteszel azért, hogy megszerezd! Pl. kezdőket gyalulsz a földbe, vagy tojsz nagyot a Souls etiketre, tehát nincs meghajolás, nincs estusok közös kiürítése, hanem azonnal, de rögvest támadsz ahogy csak bírsz. Ez a covenant kihozza az emberből a legalját.
És baz... gondoljunk csak bele: Hát pont ezt akarta a From! Pontosan ez ennek a covenantnak a célja, hogy egy alja véglény legyél önként! Teljesen más, mint a blue sentinel, vagy a sunbro covenant. És ha így nézzük, akkor a From egy zseni!
"nem ez alapján ítéled meg a multiplayer játékmódot úgy általában."
Minden áldott nap multizok nagyon rég óta. Hearthstone. Az is multi. Gyak. alig van lehetőséged a kommunikációra, de ott is van ám paraszt bőven. Pl.: Első körben nem csinál semmit, égeti a kötelet, majd amikor lejárna az ideje hirtelen feltámad és csinál valamit, vagy átadja a körét. Vagy simán csak mindig, minden körben kötelet éget. Vagy látszólag nyerő helyzetből folyamatosan tolja a bm-et és hergel Well played-el, vagy thx-el. Vagy amikor elvered spammeli az angry-t, de olyan is van, aki egy elszenvedett vereség után azonnal felvenne barátnak, hogy ott mondja a képedbe mennyire gyűlöl. Ez utóbbi velem soha nem esett meg, mert soha nem veszek fel senkit barátnak, akit nem ismerek egy kicsit. Amúgy nem kell messze menni... itt az SG-n is akadott pár olyan arc, aki hamar elérte, hogy az ember örömmel vette le a friends listáról. Volt olyan is, aki rendszeresen keresett, hogy szívesség kéne, nézné, hogy nyerek, vagy csináljak vele brawl-t, vagy questet, hogy kapja a goldot, de amikor én nagy ritkán kértem tőle 1 nyomorult wint, akkor volt, hogy rendre kilépett, mondván ehhez neki nincs türelme. Pfff.