• Atisz #308260
    Sajnos ez így van, ahogy leírtad: a Dark Souls 3 nem multira lett kitalálva. Ez az invade is egy tök nagy hülyeség, mert amikor a checkpoint közelében lófrálsz 1 db maradék varázsitallal és betámad vki frissen, nos az minden csak nem élvezetes. Persze tudom, hülye az aki nem kapcsolja ki ilyenkor a lehetőséget és nem offline játszik... na igen, de akkor minek a multi?

Nekem egyszer egy olyan bug is jelentkezett, hogy egy jó kis csihipuhi alkalmával egyszer csak valahogy sebezhetetlenné váltak a szörnyek (lehet, hogy az általad említett feltornászott hp játszott be, bár nem hinném, mert nem invade, hanem coventant-os harc volt, amikor elvileg a szörnyek nem nagyon játszanak), de ők persze a szokásos sebzéseket vitték be nekem, aminek következtében el is haláloztam. Egyébként a szörnyek amolyan díszként vannak jelen ilyenkor és meg sem tudnak ütni (ez akkor van ha téged idéznek meg).

Szóval egy nagy kalap kaki ez így ebben a formában, de remélem nem ez alapján ítéled meg a multiplayer játékmódot úgy általában.