Zóanagyvarázsló#308259
Elhiszem, csak szóltam, hogy a bugokban fulladozás után számomra nem a polírozottság jut eszembe. És lehet, hogy a single mellett mákod is volt. Megjegyzem, a 4-ben is kellett újrakezdenünk chaptert gamebreaking bug miatt, az 1-ben (Ultimate) pedig újraindítás (pontosabban másnapi nekifutás) kellett. Pedig azok véglegesre voltak már patchelve. De az 5 borzasztó volt (pedig jött már egy 5 GB-os patch is), íme egy saját gyűjtés róla:
- rendszeresen lebegnek vagy földbe süllyedtek karakterek vagy fegyverek, sok esetben ez csak vizuálisan gagyi, akadt be így a robot is széfnyitás közben (reload), de Botond is szagolta alulról az ibolya gyökerét
- olyan is volt, hogy a robot cseszett jönni, így nem indult be a szkript, lőhettük újra azt a részt
- korábban már írtam, hogy a mentés közben meghalással egy átvezetőig eltüntette a karakteremet a játékból, addig szellem voltam, illetve váltani kellett a robotra (konkrétan az Act I bosst ezért Botond gyakorlatilag egyedül oldotta meg)
- a hanggal való állandó szarakodást is említettem, mindig nélküle indult mindkettőnknél a játék (vélhetően a voice chat miatt, single-ben működik rendesen), és csak a hangkeverőben való random csimpánzkodás segít
- kivéve, ha nem, az Act 4 felét úgy kellett játszanom, hogy csak bizonyos esetekben adott hangot a játék: pl. ha a menüben húzgáltam a csúszkákat, ha éppen drámai akart lenni a zene vagy ha szétplaccsanatak a fejek - ilyenkor üvöltött, egyébként némajáték volt, azt sem észleltem, ha hátam mögött atombombát robbantanak (egy átvezető megjavította)
Remélem, hogy a The Coalition legközelebb sandbox co-op RPG-t fejleszt Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2019.10.21. 10:35:53