• Tinman #308256
    Letolva a DaS 3-at újra + a DLC-ket egész nyugodtan dőltem hátra, hogy igen, tényleg igaz a no pre-order, mert nagyon szépen helyre van kalapálva a játék.

Aztán elkezdtem multizni. Atya. Ég.

- Kezdjük azzal, hogy az összes lehetséges variációt végigpróbáltuk McFrost úrral, de egyetlen 1x sem látta a summon jelemet, holott a Mound Makers covenantnál elvileg nincs szigorú lvl limit. Ő 118 körül volt én meg 142 (2.5 millió betárazott lélekkel) és nem sikerül 1x sem. Neki néha még connection errort is dobott bónuszként, vagy kirakta a menübe a játék.

- Mondják az okosok netszerte, hogy ne farmolj mobokat covenant itemekért, mert git gud és multizz, de elárulom, hogy a LEGALACSONYABB droprate-el (1% alatt valamivel!) bíró Vertebra Shackle is DRÁMAIAN gyakrabban esik, mint, hogy minden rendben menjen ezzel a PUTRI multival.

- Saját bőrön, sok-sok óra tapasztalata az, hogy a monoton farmolással 20-30 perc alatt 3 ilyen itemet kifarmolsz, addig a multis kapcsolatra várva, hogy beidézzenek/invadelj 5-10 perc között kell várnod. Nem azért mert nincs senki, hanem azért, mert:

- vagy connection errorozik a host,
    - vagy fingja sincs mit csinál és beidéz és bontja a kapcsolatot,
    - vagy beidéz mindenkit akit csak bír,
    - vagy beidéz, elbújik és fél órákig keresed,
    - vagy beidéz és CSAL... beleversz 20-at és 0 dmg-et osztasz ki neki egy +10-es fizikai sebzést okozó karddal, amit 2 kézre fogsz,
    - vagy annyira lagol, hogy ütsz egyet és a köv. frame az, hogy 12 méterrel arrébb van,
    - vagy van olyan idióta aki egy rakat segítőt beidéz, hogy a húzósabb területet velük takarítsa ki. Ezzel csak az a gond, hogy a több fantom, még ha jó szándékkal is van jelen iszonyúan feltoltja a mobok HP-ját, így amibe single 3 ütés kell, abba itt lazán 13, ergo a hülyéje saját magának nehezíti meg a játékot és elég gyakran ennek az a vége, hogy a sunbrok se kapnak medált, meg a sentinelek se proof-ot.
    - vagy beidéznek a legnagyobb szarcunami közepére és mindenki üt mindenkit + a komolyabb mobok tömege is oda van húzva. Egyértelműen szándékos. (Blue Sentinelként vettem ezt gyakran észre.)
    - vagy - és a végre hagytam a legirritálóbbat - beidéz és olyan kiba. messze rak le tőle, hogy 5 percig nyomod a runt. És ezt k. gyakran előadja! Fogalmam sincs ennek így mi az értelme, vagy ebben hol a szórakoztató faktor?

És akkor csodálkoznak néhányan, hogy ha itt meghallják páran azt a szót, hogy multi, rögtön a fos egy szinonimájaként tekintenek rá.

Mondhatnám, hogy ez olyan mint a vezetés és valójában 1000-ből csak 10 hülye rontja el az életed minden áldott nap, de erre ez nem lenne egészen valid, ugyanis itt a hülyék aránya dermesztő, az értelmesek meg csak jelzésszinten vannak.

Szóval, így sok oldalnyi hibajavítással a háta mögött, a DaS 3 single és DLC-k feltétlenül ajánlottak! A DLC-k rendkívül jól sikerült, hangulatos darabok lettek, példaértékűek!

Ellenben a multi része a játéknak közel értékelhetetlen.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.10.20. 22:26:26