Zóanagyvarázsló#308255Ez azért igencsak nagy gond, főleg egy amúgy eléggé szépen polírozott játéktól
Ez a szépen polírozott játék nálam egy bugtenger volt, igaz, a co-op megkínozta szegényt meg a voice chat, single-ben valószínűleg nem lett volna olyan rettenet. Csak hát éppen a széria egyik alapvető feature-je a kezdetektől a co-op.
A grafika tényleg jó, ráadásul nem komoly a gépigény, és állítólag konzolon is hozza, amit kell. Csak semmi olyan, ami lenyűgözne. Ahhoz sokkal komolyabb és/vagy egyedibb art direction kellett volna, vagy nagyobb lépés.
A végjátékban én is éreztem, hogy grandiózus akar lenni, de untam a végén a bossfightot, akár egy QTE-s akármi vagy Marvel-film is lehetett volna, amilyen izgalmakat nyújtott mechanikailag. Mondjuk sosem tetszett egyetlen bossfight sem igazán a PC-re elérhető részekben, de a 4 végjátéka jobban tetszett.
Itt a másodlagos hős Del is unalmasabb volt számomra (a robotot hagyjuk, nem tűnt túl élvezetesnek support karaktert játszani vele).
Rányomta a játékra a bélyeget nálam, hogy idén játszottam a 4-et is, a bugok is, és az, hogy az egész széria zavaróan sivár számomra a kezdetektől fogva, az említett valóban létező újításokat is csak fügefalevélnek éltem meg. Egyébként nem rossz, aki eddig is szerette, és egy újabb részre vágyott, az mondjuk nagyon nem tud mellényúlni, de a co-op kampányra még ráfér néhány patch. Az ilyen játékokra jó a Game Pass.