• Zóanagyvarázsló
    #308240
    De én éppen azt kérdeztem, hogy a marketen és az inventoryn KÍVÜL is gyorsabbá válna-e Steam szerinted? Azzal együtt is, hogy kártyapénz hiányában kilőnének pár szervert? Nem állítok semmit, csak a véleményedet kérdeztem.

    A nézőpontod az idle ügyben, meg érthetetlen, a józan ésszel szembemegy... kb. 5 ponton is jobb a steam és mindenki számára ha a player inkább idle masterezik, sem mint a "legális" utat választja.

    Te most valaki más nézőpontjára hivatkozol. Az enyémet többször is leírtam már, és az egyszer sem ez volt.

    A korábbi saját, és nem számba adott gondolatmenetet folytatva: az egész kártyakiszedéses részt baromságnak tartom. Ezért elsősorban nem a kispénzű felhasználókat okolom, de nem pártolom, hogy követik a Steam által kijelölt utat. Nagyon nem örülök, hogy a Steam ilyen statisztikaromboló és erőforrásokat igénylő (a szerverekkel való kommunikáció miatt jelképesen még az idle mastering is fogyasztja a Steamét, meg aki csak ezért járatja a gépet, annál mást is) áltevékenységekbe hajtja bele a felhasználókat (még a széles játékokról sincs jó véleményem).

    Az kellene, amit mondasz: alanyi jogon járjon a kártya, ne valós vagy behazudott játék után tombolázza ki. A refund lehetősége miatt persze kéthetes csúszással kéne adnia, vagy azonnal, de 2 hétig lockolva lenne (akkor is, ha a 2 óra lepörgött, mert akkor egyesek a magasabb árfolyam miatt kártyafarmolnának), azaz nem lehetne kereskedni velük vagy kitűzőt csinálni, csak nézegetni. Szerintem ez egy teljesen jó kompromisszum lenne.