• Tinman #308237
    De beljebb lennél, mert attól, hogy neked nincs kártyád, attól még millióknak ott van az inventoryjában, amit le kell kezelni, meg kell jeleníteni és nem is egy paramétere van. Ismerek olyat is, akinek kipotyognak, de nem érdekli, ott áll halomban, de olyan is van, aki ezzel tradel és nem sajnálja rá az időt, olyan is van, aki badge collector és vagy walletből, vagy pp-al fizetve pénzért vesz kártyákat. Tipikusan az az ügy, hogy attól, hogy x nem használja, attól még n+1 meg igen és amióta csak bevezették lomhább és lomhább az inventory. Iszonyú erőforrás lehet ezt lefedni, főleg, amikor pár millió user online van.

    Azért jön elő erős hangsúllyal, mer' ez ilyen alanyi jogon járó szarság, ami mindenkinek kipotyog, ha akarja, ha nem! Így mindenkinek van, hiszen ma már elég kevés az a játék, amivel ha tolod nem kezd el potyogni belőle a kártya is.

    A market és az inventory is gyorsabba válna, ha nem lennének. Gyakori hiba pl. az inventoryban, hogy adott kártyára nem ad be semmilyen árat, mert nem tudja betölteni. Ilyenkor a reload az oldalon segít, de látszik, hogy az egész rendszerük szenved tőle. Igen, szeretném ha gyorsabb lenne a steam, mert lassúnak érzem és most már nem lehet se a gépemre, se a netemre fogni.

    A nézőpontod az idle ügyben, meg érthetetlen, a józan ésszel szembemegy... kb. 5 ponton is jobb a steam és mindenki számára ha a player inkább idle masterezik, sem mint a "legális" utat választja.