Csak jeleztem, hogy 100% biztos vagyok benne, hogy az inventory kezelést komolyan lassítja. A kulcsos-ládás téma, számunkra ugyan ökörség, de konkrétan van olyan, aki ebből megél és jobban, mint én.
Általánosságban írtam arról, hogy az inventory kezelése retek lassú. Ezen a kártyák elvétele is csak részben segítene. Sehol nem írtam, hogy nekem veszettül kell az inventory, de az tény, hogy a létezése egy extra, csak a működése szar.
"FuckBlizzard123!!!!4"
Most mit bántod szegény TBTPumpát?
"Van, akit az is zavar, amit te csinálsz."
Hogy nem terhelve a rendszert, kiszedem azt amiért fizettem? Ezt tényleg bővebben is kifejthetnéd.
Fakeskedés? Tényleg jobb lenne, ha minden egyes játékot letöltenék, terhelném vele a Steam szervert, a net szolgáltató hálózatát, a saját hálózati eszközeim, majd futtatnám órákig, közben zabálva a nagyobb teljesítmény miatt az áramot, majd dolgom végeztével uninstall? Az, hogy a Steam jelenleg nem ad értelmes módot a hozzám hasonló power usereknek a több ezer kártya kiszedésére, az inkább az ő saruk, sem mint az enyém. Amúgy nem véletlen az sem, hogy a büdös életben nem banoltak/figyelmeztettek senkit a kártyás farmért... nekik ez csak jó. Kiszeded, eladod, keresnek rajta azonnal! Már 0.04 centen is 0.02 centet és a kártyák szép része ez az árkategória, mert már annyira gyakori.