• Zóanagyvarázsló
    #308230
    Nem azt írtam, hogy nem lassítja, hanem a felvetést nem értem. Ha kulcsos-ládás ökörségektől eltekintünk (szerintem azoknak se vagy híve), akkor ami az inventoryban van az kártya vagy a kártyákhoz kapcsolódik. (Persze adnak kuponokat is, nem is használtam egyet se soha.) Néha van külön is emoticon, de ha nem lenne az egész kártyás téma, akkor éppen azoknak se lenne muszáj inventory. Persze, hogy lassítja, ha inventory=kártyázás! De nélkülük neked mire kellene ennyire veszettül az inventory?

    Szóval a kártyák betiltása az inventoryért nekem olyan lenne, mint betiltani a nőket azért, hogy ne kelljen velük beszélgetni szex előtt.

    Amúgy egyénileg, "erkölcsileg" valóban más teljesítményt becsalni, csak mondjuk engem éppen nem érdekel, hogy FuckBlizzard123!!!!4-nek milyen valós vagy behazudott achievementjei vannak. A teljes statisztikát meg nem verik szét jobban. Értem én az ezerszer leírt szempontodat, de attól az még nem az enyém. Van, akit az is zavar, amit te csinálsz. A nagy kép szempontjából egyik fake-eskedés se tetszik nekem. Szerintem együtt tudsz ezzel élni, ahogy én is.