• Darun
    Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy a kártyákért kaphatsz pénzt, az acsikért nem. Ennek ellenére én személy szerint nem csalok, se játékban, se kártyákkal, se acsikkal. Nem szedek le játékot csak kártyáért, igazából én ebből pénzt se akarnék csinálni, nekem max azért kellenének, hogy a kedvelt játékaimból meglegyen az összes lap. Ennyi.

Ami meg az acsizást illeti... igen, elsősorban az ember saját magát veri át vele. De! A mai világban, amikor mindenki másoktól függ, amikor nem tudunk szó nélkül elmenni mások véleménye mellett, akkor igenis fontos az (is) hogy kinek milyen acsik vannak meg. Én pl a legritkább esetben nézem, hogy mik vannak, nem nagyon törekszem a 100%-ra se. Ha sikerül, örülök, ha nem nem. Viszont divat a menőzés, haverok előtt felvágni, hogy megvan az XY acsi, ami baromi ritka. Más értelmét nem látom, mert aki becsalja magának az acsit, az úgy is tudja, hogy csalással érte el és nem a teljesitményével. Én abszolút magamnak csinálom őket. Már csak azért is, mert a barátaim teljesen más játékokat tolnak mint én, meg kb leszarják hogy milyen acsijaim vannak.